Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sosyoloji Kitabı

Kategori: Sosyoloji Yazar: Kolektif Yayınevi: Alfa Yayınları

Sosyoloji Kitabı

Tanıtım Bülteni
Sosyal ayrımlar ortadan kaldırılabilir mi? İnsanları suç hayatına iten şey nedir? Ve internet ilişkilerimizi nasıl dönüştürüyor? Tarih boyunca insanlar toplumlarımızın nasıl örgütlendiği hakkında bu ve bunun gibi birçok önemli sorunun yanıtını aramıştır ve sosyologlar dünyamızı şekillendirmeye devam eden çözümler sunmuştur.Sade bir dilde kaleme alınan Sosyoloji Kitabı kısa ve özlü açıklamalar, teorileri karmaşıklıktan kurtaran şekiller, toplum ve kurumları hakkında zekice görseller sunmaktadır.İster bir sosyoloji öğrencisi ister uzman olun bu kitapta düşünmek için bol malzeme bulacaksınız. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sosyoloji Kitabı PDF 6.23 MB İndir
Sosyoloji Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
Sosyoloji Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
Sosyoloji Kitabı ODF 5.86 MB İndir
Sosyoloji Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
Sosyoloji Kitabı RAR 4.76 MB İndir
Sosyoloji Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sosyoloji Kitabı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Felsefe Kitabı kadar sevimli, ikisini bir arada almak güzel olabilir. Şey, en azından arka arkaya diyelim. Fiyatı düşünüldüğünde Hepsiburada en ucuz yer, onu da belirteyim.


Sosyoloji ile ilgili geçmişten günümüze nasıl ilerlediğini özellikle günümüzün nasıl şekillendiğiyle alakalı merak edenlerin okuyabileceği bir kitaptır.


Sıfırdan öğrenmek isteyenler için çok güzel.


Sosyolojiyle ilgili ana konular başlık olarak seçilmiş ve bu başlıkların altında ünlü sosyologların, adını duymadığınız sosyologların ve günümüz sosyologlarının çeşitli doktrinleri var.


Hap bilgilerden oluşan güzel bir rehber kitap genel kültür seviyesinde yeterli, kategori düzenlemeleri okumayı eğlenceli hale getiriyor. Fiyat olarak daha uygun seviyede olabilirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*