Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gizli Ordular

Kategori: Siyaset Yazar: Emrullah Tekin Yayınevi: Kamer Yayınları

Gizli Ordular

  • ISBN: 9789756946480
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 190
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
1943... İstanbul eski yozlaşması yeniden yaşıyordu. Türkiye, her iki tarafından da arzuladığı, stratejik açıdan birinci derecede öneme sahip tarafsız bir ülkeydi. İstanbul, Doğu Akdeniz'deki en iyi gözetleme ve dinleme merkezi olması sebebiyle, Türkler, bu oyun kumarbazlarından olmadıkları halde, yabancıların yerliler üzerinde casusluk yaptığı Bizans tipi bir yeraltı dünyasına sahip oldu. Dünyadaki bütün gizli servisler, düşman tarafların arasında hiçbir engelin bulunmadığı lüks otellerin dinlenme salonlarını ve en iyi restorantları doldurarak, Boğaz üzerindeki bu büyüleyici kente yerleşmişlerdi. Amerikan, Alman, İngiliz, Fransız, İtalyan, Yugoslav, Yunan ve Japon ajanları, birbirine bitişik masalarda otururken ya da dans pistinde birbirlerine çarpıp, damlarını ve onların kanalıyla sıralarından bazılarını paylaşırken görülebiliyorlardı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gizli Ordular PDF 7.89 MB İndir
Gizli Ordular EPUB 8.81 MB İndir
Gizli Ordular MOBI 6.96 MB İndir
Gizli Ordular ODF 7.42 MB İndir
Gizli Ordular DJVU 9.28 MB İndir
Gizli Ordular RAR 6.03 MB İndir
Gizli Ordular ZIP 5.57 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gizli Ordular PDF 7.89 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


dünya istihbarat devlerinin nasıl çalıştığı ve ne gibi olayları kullanarak neler yaptıklarını göreceksiniz…iyi okumalar…


Birinci ve İkinci Dünya Savaşları esnasında Almanların, özellikle Kafkaslar ve Ortadoğu’ya yönelik casusluk faaliyetlerini anlatan bir çok güzel bir kitap. Müttefikliğin, çıkar çatışmasına girildiğinde nasıl düşmanlığa dönüşebildiğini anlayabiliyorsunuz. Bu arada Kafkasların o dönemlerde bile bir mücadele alanı olduğunu görebiliyorsunuz. Özellikle günümüzün uluslar arası siyaseti ile ilgilenenlere kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten de tarihte ders alınacak ve günümüze ışık tutacak çok şey var.


Bu eser Tarihi olayları sevenler için mükemmel bir kaynaktır. Çünkü kitap Almanların Birinci ve ikinci dünya savaşında Türk ve Osmalı Devletinde yaptığı casusluk faliyetlerini ve bunların sonuçlarını göstermekte.İlgiyle okunabilecek Kitaplar içnde.İnsan Bir ülke nasıl böyle Faliyetlerde bulunuyor ve bunun farkına nasıl varılmıyor diye düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*