Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yağmurdan Kaçarken

Kategori: Edebiyat Yazar: Batuhan Aydoğdu Yayınevi: Kamer Yayınları

Yağmurdan Kaçarken

Tanıtım Bülteni
İçinde bulunduğu duygusal çöküntüyü atlatmak ve hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen Kemal,ABD menşeli bir seyahat gemisinde işe başlamak üzere New Jersey kentine gelir.Kemal,şehirdeki ilk gecesinin ardından,işlemediği bir suç yüzünden göz altına alınır ve apar topar hapse mahkum edilir.Hapishanede zor zamanlar geçiren Kemal,avukatı Debbie nin yardımıyla masumiyetini ispat etmeye çalışmaktadır ancak çok geçmeden adalet mekanizmasının beklediği gibi işlemediğini anlar ve özgürlüğüne kavuşup gerçek suçluyu ortaya çıkarmak için nefes kesen bir mücadeleye girişir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yağmurdan Kaçarken PDF 6.23 MB İndir
Yağmurdan Kaçarken EPUB 6.96 MB İndir
Yağmurdan Kaçarken MOBI 5.49 MB İndir
Yağmurdan Kaçarken ODF 5.86 MB İndir
Yağmurdan Kaçarken DJVU 7.32 MB İndir
Yağmurdan Kaçarken RAR 4.76 MB İndir
Yağmurdan Kaçarken ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Farklı yazarları tanımak iyidir. Okuyalım okutalım


Benim gibi dikkat dağınıklığı olan birisi için kitabı kısa sürede bitirmek her şeyden önce kitabın sürükleyici olduğunu gösterir.Bir senaryoyu andıran kitabın yazarın ilk kitabı olması da tebrik edilmesi gereken diğer bir konu. Hani arkası yarın kuşağı olsa bekle ki yarın gelsin.
Kitabın her satırı zeka ve heyecan kokuyor. Videoda çözünürlüğü düşük olan bir görüntünün çözünürlük ayarı, ağaç büküp kasnak yapma, birçok silah markasının-nadir bulunanların bile- bilinmesi , Amerikan yargı ve ceza kurumlarının sistemi, köpek isimlerinin Amerikan başkanlarına verilerek saygı göstergesi olarak kullanılması, iki şeye odaklanamama sorunu, köpeklere verilen mesaj, telefon takibi/kopyalama, el yazısının bilgisayar fontuna çevirme (OCR) bence zeka, bilgi ve deneyim isteyen ayrıntılar.


Biryerlerde gizli saklı kalmış güzel kitaplardan biri. Kemal yaşadığı buhrandan kurtulmak için Türkiyeden uzaklaşmayı ister. Bir Amerikan gemisine başvuru yapar ve gemide çalismak uzere Amerikaya gider. Bir gece eğlenip sabah iş başi yapmak düşüncesi ile bindiği taksicinin yardimiyla bir kulübe gider. Orda taniştığı bir kızla ilgili büyük bir suç ertesi gün üzerine kalir. Ve tutuklanıp hapse atılır. Suçlu olmadığını kanıtlamak için düşünmeye başlar. Bundan sonrası da zaten çok heyecanlı ve aktif olarak talip ediyorsunuz. Boylece kısa sürede bitiyor kitap. Ben cok basarili bildum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*