Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rüyadan Uyanış

Kategori: Diğer Yazar: Bartholomew Yayınevi: Akaşa Yayınları

Rüyadan Uyanış

  • çevirmen: Jale Gizer Gürsoy
  • ISBN: 9789759999650
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Dostlarım, lütfen beni dinleyin: Siz Işık'sınız. Siz Işık'tan geliyorsunuz ve daima Işığın bir uzantısı olacaksınız. Sizin bir şekliniz yoktur, ta ki siz bir şekle bürünmeyi seçmedikçe. Işık olarak, siz her-yerde -olan'sınız. Hiçbir şeye ihtiyacınız yoktur, çünkü siz Her Şey'siniz. Sizin bilinç saflığınız Bir Olan'a katılır ve O'nunla birlikte devinir. Siz yaradılışın sonsuzluğu içinde sınırsızsınız. Siz asla başka bir başka bir şey olmadınız, asla başka bir şey olamazsınız. Siz ve Kaynak Bir'siniz. Tüm ayrıklıklar illüzyondur. Böyle bilin kendinizi, ve özgür olun.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rüyadan Uyanış PDF 8.63 MB İndir
Rüyadan Uyanış EPUB 9.65 MB İndir
Rüyadan Uyanış MOBI 7.62 MB İndir
Rüyadan Uyanış ODF 8.13 MB İndir
Rüyadan Uyanış DJVU 10.16 MB İndir
Rüyadan Uyanış RAR 6.60 MB İndir
Rüyadan Uyanış ZIP 6.09 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Sunshine size katılamıyorum malesef. Çünkü Rüyadan Uyanış özgürlüğe kavuşmak olsa i,di yazar sanırım kitabını zengin birini özgürlüğüne kavuşturup arındırdıktan sopnra sponsor yapar ve bedevadan dağıtırdı. Anlatım biçimi hakikaten de çok güzel, insanın ruhunu okşayan cinsten. Hatta yazar gibi düşünen bir kısım İslami fraksiyonlara bile zaman içerisinde rastalnmıştır. Ancak yazarın düşüncesi özellikle İslam toplumu içerisinde yer bulamayacak bir düşünce tarzıdır ki, bizler yazarın düşündüğü gibi düşünen insanlar da değiliz. Ama hayata pozitif yönleri ile bakmak isteyenler için biraz da hayal gücünü zorlayan ve insana mümkün olduğunca pozitivite yükleyen bir kitap.


Özgürlüğünüze kavuşmanızın ilk adımıdır Rüyadan Uyanış. Kitapta işlenen konu güzel. Anlatım biçimi de kitabı sürükleyici yapınca bize sadece okumak düşüyor. Özgürlüğün bizim için ne kadar önemli olduğu anlatılıyor kitabımızda. Bence okumakla zarar etmezsiniz. Bu kitaba da bir göz geçirin. Eminim beğeneceksiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*