Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Kabusun Anatomisi

Kategori: Edebiyat Yazar: V. M. Giambanco Yayınevi: Panama Yayıncılık

Bir Kabusun Anatomisi

Tanıtım Bülteni
Seattle yakınlarında üç çocuk kaçırılır. İçlerinden biri evine geri dönemez. Diğer ikisi yaralı olarak dönse de olayın ardındaki sır perdesi asla aralanamaz. Bu olaydan yirmi beş yıl sonra, dört kişilik bir ailenin tüm fertleri vahşi bir şekilde öldürülür. Cesetlerin yanına kazınan “on üç gün” yazısı, cinayet masası dedektiflerinin çözmesi gereken zorlu bir bilmecedir artık. Üstelik katil, öldürmeye devam etmektedir.Dedektif Alice, cinayetler arasında bir bağlantı olduğuna inanır. Sırf öldürmek için yaşayan bir psikopatı durdurmanın yolu, yirmi beş yıl önceki olayın çözülemeyen gizeminden mi geçecektir? Madison’ın cinayetleri çözmek ve aradaki bağlantıyı kanıtlamak için sadece on üç günü vardır.Düşmanların müttefik olduğu, tüm bilinmezlerin iç içe geçtiği, geçmişten gelen kinin hayatları paramparça ettiği bir süreç. Karanlık çökmeden önce, son on üç gün…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Kabusun Anatomisi PDF 6.23 MB İndir
Bir Kabusun Anatomisi EPUB 6.96 MB İndir
Bir Kabusun Anatomisi MOBI 5.49 MB İndir
Bir Kabusun Anatomisi ODF 5.86 MB İndir
Bir Kabusun Anatomisi DJVU 7.32 MB İndir
Bir Kabusun Anatomisi RAR 4.76 MB İndir
Bir Kabusun Anatomisi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Psikolojik, gerilim-polisiye türünün en güzel kitaplarından birisi.Soluksuz okunabilecek türden. Meraklılarının kaçırmaması gereken bir kitap. Mehmet Ali KILIÇ.


Heyecanın sürekli yüksek olduğu, akıcı bir polisiye kitabı.


Yanlışlıkla önce 2.kitabı okumuştum. Bu kitabı okuyunca olaylar anlam kazandı. Çok polisiye okumuş birisi olarak gerçekten beğendim.


Sonuna kadar heyecanlanarak okudum. Ara verdiğimde hızlıca geri dönmek için dayanılmaz bir istekle beraber çabucak okuyup bitirdim. Polisiye roman seviyorsanız beğeneceksiniz. Çeviri hataları olsa da anlamaya engel değil. Italyanca’dan çeviri yapmak için dile daha fazla hakim olunmalı.


Ortalama bir kitap diyebilirim. Açıkçası pek beklentimi karşılamadı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*