Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tartışma Sanatı

Kategori: Diğer Yazar: J. H. Barton Yayınevi: Beyaz Yayınları

Tartışma Sanatı

  • çevirmen: Gökçen Ezber
  • ISBN: 9789758261604
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 194
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Her ne kadar kültür olarak demokratik anlamda tartışmaya pek yatkın olduğumuz söylenemezse de, son zamanlarda daha fazla tartışan bir toplum olmaya başladık. Fakat tartışmanın ne olduğunu yeteri kadar biliyor muyuz? Tartışma süreci masaya oturulduğunda, veya tartışacak insanlar bir araya geldiğinde mi başlar? Konuşma bitip masadan kalkıldığında mı biter? Tartışma ortamının oluşabilmesi için, yalnızca tarafların kendi fikirlerini söylemeleri yeterli midir? Tartışma Sanatı, iş, öğretim, ve iletişim alanlarında yapılan toplantı ya da tartışmalara katılan ya da önderlik eden herkes için "tartışılmaz" bir değer taşıyor. Olayları nasıl analiz edeceksiniz? Belirlediğiniz hedeflere nasıl ulaşacaksınız? Nasıl plan yapacak, yaptığınız planları nasıl geliştireceksiniz? Sorunların nedenlerini nasıl belirleyeceksiniz? Bu kitap, tartışma ve toplantının zihinsel boyutuna ışık tutmakla kalmıyor, toplantı mekaniğinin nasıl olması gerektiği üzerinde de duruyor: Toplantı mekanını nasıl düzenleyeceksiniz? Toplantı sırasında ne tür araç ve malzemeler kullanacakınız?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tartışma Sanatı PDF 8.05 MB İndir
Tartışma Sanatı EPUB 9.00 MB İndir
Tartışma Sanatı MOBI 7.10 MB İndir
Tartışma Sanatı ODF 7.58 MB İndir
Tartışma Sanatı DJVU 9.47 MB İndir
Tartışma Sanatı RAR 6.16 MB İndir
Tartışma Sanatı ZIP 5.68 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Tartışmanın genel kuralları ve çerçevesini vererek tartışmayı kavgaya götürmeden uslubuna göre yapmamızı sağlayacak bilgiler içeriyor. Bence başarılı bir eser.


Genelde bu tür kitaplar; ilk etapta işe yarıyormuş gibi görünür ancak etkilerinin uzun soluklu olduklarını söyleyemem. Faydalı olabileceğine inandığınız notları içeriyor olsa da; bunlar için fikriniz uzun vadede değişebiliyor… Geneli itibari ile vasat bir çalışma…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*