Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rabbim Çok Pişmanım

Kategori: İslam Yazar: Banu Kopuz Yayınevi: Ahir Zaman

Rabbim Çok Pişmanım

Tanıtım Bülteni
Bu kitabımızda dilimizin döndüğünce, elimizden geldiğince Müslüman olarak ortak hâllerimizi, ortak sıkıntılarımızı ve çaresizliklerimizi anlatmaya çalıştık. Birbirimize Müslüman olmayı hatırlattık, birbirimizi yeniden bir nebze de olsa uyuduğumuz derin uykudan uyandırmaya çalıştık. Bir tanemiz bile uyansa tüm dünyaya bedel olabilir. Yeter ki uyananın gönlü, Allah (c.c.) ile birlikte olsun, zihninde Allah’ın rızası, kalbinde Allah’ın zikri olsun.Hadi kalkalım yerimizden, silkelenelim en dip yerinden ve Müslüman olmaya yeniden dirilelim.Hadi kalkalım yerimizden, Müslümanlığın verdiği şevkle yeniden kendimize gelelim ve herkese selamla dua edelim.Hadi kalkalım yerimizden, sıyrılalım endişelerimizden ve Rabb’imizin müjdeleriyle düğün gecesiymiş gibi coşalım.Hadi kalkalım yerimizden, bir tane bile olsa İslam adına, Müslümanlık adına, Allah adına güzel bir alışkanlık edinelim, o özelliği huy edinelim, onla yaşayalım ve herkese onu öğretelim.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rabbim Çok Pişmanım PDF 6.23 MB İndir
Rabbim Çok Pişmanım EPUB 6.96 MB İndir
Rabbim Çok Pişmanım MOBI 5.49 MB İndir
Rabbim Çok Pişmanım ODF 5.86 MB İndir
Rabbim Çok Pişmanım DJVU 7.32 MB İndir
Rabbim Çok Pişmanım RAR 4.76 MB İndir
Rabbim Çok Pişmanım ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Genel dini konular hakkında sade bir dille yazılmış kitap.


“Allah adına güzel bir alışkanlık edinelim, o özelliği huy edinelim, onla yaşayalım ve herkese onu öğretelim.” kesinlikle….


Düşünme ve farkına varma eylemimizi tetikleyen bir kitap. Daha çok kendimize sorular sorduran ve cevapları da yine kendi yüreğimizle bulmamızı isteyen bir kitap. Herkes için bazı sorulara giden cevaplarda bir katkı sunabilir olduğunu düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*