Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ben O’yum

Kategori: Diğer Yazar: Sri Nisargadatta Maharaj Yayınevi: Akaşa Yayınları

Ben O’yum

  • çevirmen: Semra Ayanbaşı
  • Yayın Tarihi: 31.07.2015
  • Orijinal Adi: I am That
  • ISBN: 9789756793985
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 616
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Çağımızın, belki de insanlık tarihinin en büyük bilgelerinden biri olan Sri Nisargadatta Mahaharaj'ın olağanüstü öğretisini içeren bu büyük eseri sizlere sunmaktan onur duyuyoruz.Ben O'yum, varoluşun gerçeğiyle ilgili tüm düşünce ve inançlarımızı derinden sarsarak, bizi bütünlük, birlik ve mükemmellik içeren sınırsız bir anlayışla karşı karşıya getiriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ben O’yum PDF 25.57 MB İndir
Ben O’yum EPUB 28.57 MB İndir
Ben O’yum MOBI 22.56 MB İndir
Ben O’yum ODF 24.06 MB İndir
Ben O’yum DJVU 30.08 MB İndir
Ben O’yum RAR 19.55 MB İndir
Ben O’yum ZIP 18.05 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


400 sayfa civarına da sığabilecek bir kitap içerik olarak ama tabii sohbettir, yapacak bir şey yok. Doğu öğretilerindeki ‘zihin’ kavramı üzerine güzel doneler ve açılımlar elde edilebilir. Kadim öğretilerin ortak noktalarını yakalamak da hoş.


Bazı cümleleri dönüp dönüp tekrar okuyorsunuz. spiritüel felsefenin en önemli kaynaklarından biri. soru cevap tadında ilerlediği için okuru sıkmıyor. dolayısıyla konular kısa kısa veriliyor. her bir soruda konu daha da derine iniyor. bu da anlaşılabilirliği kolaylaştırıyor.


Felsefenin dibine kadar inmiş ve hakikati de anlatmış bir kitap. İçinizde gizli kalmış soruların da cevabını bulabileceğiniz bir kitap. Kıymetli bir eser soru cevap şeklinde yazılmış bir kitap sohbet şeklinde. Özellikle ‘Soran: Bir türlü içinden çıkamıyorum, ben evrenin yarattığı mıyım yoksa yaratıcısı mı?’ şu sorunun cevabı çok anlamlı. Eğer felsefeye ilgisi olmayan biri iseniz önce farkındalık ile ilgili (Eckhart tolle) gibi kaynaklardan kitap okunmasını öneririm. Çünkü öğrenilen bilgiler farkındalık yoksa bilgi düzeyinde kaldığından sırf merak ettiği için bunun üzerine de insan bildiklerinin doğru olduğundan yola çıkarak insanın kafasını karıştırıp kendisiyle mücadele etmesine ve çıkmaza sokmasına sebep olabiliyor. İstenildiği kadar okunabilsin fakat kitap okumadaki maksat insanın kendini(düşünce olmadığını) idrak etmesidir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.


Bu kitap ”O kitap”. Zihninizin ötesine geçip ”Tek Gerçek” olana erişmenin rehberidir. Anlatılmaz okunur ve okunulan tatbik edilirse tadından yenmez.tavsiye olunur.


çok dolu dolu yazılmış güzel bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*