1969’da Neil Armstrong’un Ay’a indiği gibi, Enki adında liderle elli kişilik astronot grubu da günümüzden yaklaşık 445 bin yıl önce Dünya’ya inmişti. Dünya’ya ilk ayak basan kişi olan Enki denize indiği için mitolojide kendisine ‘Balık Adam’ olarak yer edinmişti. Kendi gezegenleri Nibiru’nun özelliğinden dolayı biyolojik saatlerinin farklı işlemesiyle bizlerden çok daha uzun süreler yaşayabilen bu tür; Muhafızlar, Gözcüler, Neteru, Nefilim, Tanrılar gibi çeşitli isimlerle anılsa da bizler Sümer’den öğrendiğimiz şekliyle “Anunnaki” terimini kullanmayı daha uygun buluyoruz.Anunnakiler göklerdeki uçan araçlarıyla ve astronot kıyafetleriyle kadim çizimlerde hep “Kartal adamlar ya da kanatlı insanlar” olarak yer edinmişlerdir. Bizler bu uçan araçlara UFO diyor olabiliriz ama kadim halklar için bu araçlar tanrıların arabalarıydı.Bu kitap, kadim uygarlıkların tanrıları olarak bilinen başta İnanna olmak üzere Dumuzi, Marduk, Ninurta gibi anunnakiler ile biz dünyalıların arasında kurulmuş ilişkileri ve bu ilişkilerin günümüzdeki yansımalarını okuyucuya sunmak için yazıldı.Bu kitabı bitirdiğinizde anunnakiler ile insanlar arasındaki ilişkinin hala devam edip etmediğini sorgulayacaksınız.
Sümer, Maya, Mısır mediniyetlerindeki gelişmişlik, anunnakiler, farklı boyutlar vb. konulara ilgi duyanlar için roman tarzında ancak içinde pek çok bilgiyi de barındıran güzel bir kitap…
Kitap Yorumları - (5 Yorum)
Yazarın bütün serisini okudum tavsiye ederim güzel eserler
Sümer Tabletleri, yaratılış destanı ve gökyüzünden gelenlerle ilgileniyorsanız ve hala okumamışsanız üzgünüm ama biraz eksiksiniz 🙂
Yazarın Anunnakiler kitabından sonra bunu okumaya başladım. Kesinlikle ikisini de okumanızı tavsiye ederim.
Yazar geçekleri, kuramları ve de bazı bilgileri harmanlayıp roman biçiminde anlatmış. Akıcı ve ilgi çekici bir kitap meraklısına önerilir.
Sümer, Maya, Mısır mediniyetlerindeki gelişmişlik, anunnakiler, farklı boyutlar vb. konulara ilgi duyanlar için roman tarzında ancak içinde pek çok bilgiyi de barındıran güzel bir kitap…