Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Virginia ile Vita

Kategori: Edebiyat Yazar: Christine Orban Yayınevi: Can Yayınları

Virginia ile Vita

Tanıtım Bülteni
1927, Virginia Woolf’un edebî hayatının verimli bir yılıdır, Deniz Feneri’ni yazmayı tamamlamış ve bastırmıştır. Aynı yıl, Woolf, edebiyat tarihinin devrim niteliğindeki eserlerinden biri olarak değerlendirilen Orlando romanına ilham kaynağı olacak büyük bir aşk yaşar.  Kocası, yayıncı Leonard Woolf’la birlikte yaşadığı Monk’s House’un hemen yakınındaki aile şatosunda hayatını sürdüren Vita Sackville-West’le tutkulu bir ilişkiye başlar.  Kendi bohem hayatı ve Vita’nın gösterişli, eksantrik, aristokrat hayatı arasındaki uçurumun, tutkunun, kıskançlığın, aşkın edebî yaratıcılığa dönüşmesinin yanı sıra, her ikisi de yazar olan iki kadının büyük aşkını gözler önüne seren roman, büyük ölçüde biyografik nitelikler de taşıyor.Yazar Christine Orban’ın, Virginia Woolf’un özenle tuttuğu günlüklerinden ve Vita Sackville-West’le mektuplaşmalarından yola çıkarak kaleme aldığı roman, sıra dışı, güçlü, kırılgan iki kadının aşkı ve yaratıcılığı kendi tarzlarında bir araya getirişlerinin hikâyesi olmanın yanında, aynı zamanda bir başka romanın, Orlando’nun da yazılış serüveninin romanı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Virginia ile Vita PDF 6.23 MB İndir
Virginia ile Vita EPUB 6.96 MB İndir
Virginia ile Vita MOBI 5.49 MB İndir
Virginia ile Vita ODF 5.86 MB İndir
Virginia ile Vita DJVU 7.32 MB İndir
Virginia ile Vita RAR 4.76 MB İndir
Virginia ile Vita ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Virginia ile Vita PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Orlanda adlı eseri ilgiyle okuyanlar bu biyografik özellikler barındıran kitabı da seveceklerdir. Woolf ve Vita aşkını ele alıyor. Woolfun derin dünyasına giriyor


Virginia ile Vita’nın hikayesini anlatan harika bir eser- Woolf’u seven herkesin okumasını öneririm.


Biran evvel Orlando’yu okumak istiyorum bir de Vita ile yazışmalarını. Çok şaşırdım, hiç duymamıştım. Kocaları ne kadar medeni ve sevgi dolu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*