Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Beklenmedik Bir Anda

Kategori: Edebiyat Yazar: Abigail Strom Yayınevi: Nemesis Kitap

Beklenmedik Bir Anda

Tanıtım Bülteni
Zıt kutuplar birbirini çeker. Hem de en olmadık zamanda…Bir rock yıldızı olan Jenna Landry, işinde yaşadığı sorunları unutmak ve yeniden özüne dönmek için doğup büyüdüğü kasabaya tatile gider. Yaz sonuna kadar orada kalacaktır. Sadece yaz sonuna kadar… Bu ziyareti daha fazla uzatmaya niyeti yoktur.Michael Stone ise, Jenna’nın hemen bitişiğindeki evde oturan bir doktordur. İşinde çok iyi ve bu nedenle fazlasıyla yoğun bir doktor… Jenna’yı fark etmez bile.Bir gün, Michael’ın kızı onu ziyarete gelir ve babasının yan dairesinde kimin oturduğunu görünce sevinçten deliye döner. Küçük kızın hayranı olduğu müzisyen Jenna Landry, babasıyla komşu olmuştur.Eşinden ayrıldığından beri kızını ilk kez böyle mutlu gören Michael, komşusundan bir iyilik istemeye karar verir ve gidip onun kapısını çalar.Kapı açıldıktan sonra, dengeler bir daha asla eski haline dönemeyecek şekilde değişir.Bir şeyler yanlıştır ama yanlış olmasına rağmen neden bu kadar güzel ve vazgeçilmezdir?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Beklenmedik Bir Anda PDF 6.23 MB İndir
Beklenmedik Bir Anda EPUB 6.96 MB İndir
Beklenmedik Bir Anda MOBI 5.49 MB İndir
Beklenmedik Bir Anda ODF 5.86 MB İndir
Beklenmedik Bir Anda DJVU 7.32 MB İndir
Beklenmedik Bir Anda RAR 4.76 MB İndir
Beklenmedik Bir Anda ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Elinizde okuyacak başka bir kitap yoksa değerlendirilebilecek bir kitap , çok ahım şahım bir şey değil .


bir serinin ikinci kitabı ve maalesef ki yayınevi seriye ikinciden başlamış.. fakat kitaplar birbirinden bağımsız.. yine de ben birinciyi de okumak isterdim.. güzel bir kitap pişman olmayacaksınız..


Romantik komedi tadında bir kitap okuyacağımı sanmıştım. Sürekli iç seslerinin ve kendilerinin sevişeceklerini tahmin etmeyerek. Aslında konu bakımından alınabilecek bir kitapmış görünen bu sinsi kitap çok daha güzel işlenebilirdi. Ben daha ilk görüşte değişik fantezilere dalan insanları anlayamıyorum sanırım. Herşeyi dış güzelliğe bağlayan ve aklından sürekli ahh çok yakışıklı ohh onunla yatsam nasıl olur diye geçirip defalarca, sonra yapamayız ben burada sürekli kalmayacağım diyen kadının samimiyeti çok tartışılır. Keşke etkileşimleri adamın kızıyla problerini çözdülçe ilerleseydi. Okunabilecek ama hatırda kalmayacak ve bu tip kitapları seven insanlar için güzel denebilecek şahsım adına zaman kaybından başka birşey olmayan bir kitaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*