Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Balık Tapınağının Azizleri Hankah

Kategori: Edebiyat Yazar: Emre Şanlı Yayınevi: Eftalya Kitap

Balık Tapınağının Azizleri Hankah

Tanıtım Bülteni
Balık Tapınağı, güçlü ve gnostik bir tarikattır. Tanrı Dagon ve Hıristiyanlık bunlar için ne anlam  taşımaktadır. Amaçları nedir?Bunların en ciddi yerli rakibi Hankah,  nasıl kurulmuştur? Kenan özden, Hankah ilişkisi nedir?Ömer FARUK Ispir ve Emre Şanlı adında ki İki genç ve yetenekli yazarın elinden çıkan Hankâh, Sufist-Polisiye türünde bir roman. Bize bu iki gnostik güç arasındaki kıyasıya mücadeleyi anlatıyor. Günümüz dünyasında olan bitenlerle bire bir karşılığı olan bu mücadelede her türlü gizemli usül, yordam ve araçlar kullanılacaktır. Vesica Piscis, iç içe geçmiş iki dairenin sırrı, rünik sembollerle tayyi mekân edenler, ülkemizde iç karışıklık için uykuda bekletilen Anarko Hücreler, gizli silah depoları, ortaya çıkması halinde Vatikan’ı kökten sarsacak olan eski bir İncil nüshası, Bağdat Muhafızları, Alanya Kalesi ve İstanbul’un dehlizleri…Hankah, Balık Tarikatını çökertmeyi başarabilecek mi? Gizemli İncil’in sırrı herkesin malı olacak mıdır? Dünyanın Kültür ve Gnostik başkenti olan İstanbul’da geçen nefes kesici bir serüvenSadık YEMNİ
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
Kitapyurdu Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
D&R Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
Idefix Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
BKM Kitap Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
Hepsiburada Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
Nadir Kitap Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
N11 Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
Amazon Türkiye Balık Tapınağının Azizleri Hankah Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Balık Tapınağının Azizleri Hankah PDF 6.23 MB İndir
Balık Tapınağının Azizleri Hankah EPUB 6.96 MB İndir
Balık Tapınağının Azizleri Hankah MOBI 5.49 MB İndir
Balık Tapınağının Azizleri Hankah ODF 5.86 MB İndir
Balık Tapınağının Azizleri Hankah DJVU 7.32 MB İndir
Balık Tapınağının Azizleri Hankah RAR 4.76 MB İndir
Balık Tapınağının Azizleri Hankah ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk başlarda roman kahramanlarının tasvirleri ile hızı düşük olsada, giderek merak uyandıran ve süpriz ilerleyişler barındıran bir kitap. Devamı var gibi yazılmış ama 4 yıldır gelmemesi çok üzücü.


Bir tarafta Vatikan, Sion Tarikatı, Teknokratlar Locası, Antihipokratlar Locası, Dragon Tarikatı, Balık Tapınağı; diğer tarafta Hankah, Bağdat Muhafızları, Galata’nın Gizlileri, Gaziyan-ı Rum, Harflerin Bekçileri, Gizli Yordam ve bunların arasındaki kadim ve derin mücadeleyi anlatan sürükleyici bir roman.


Sürükleyici, kurgusu güzel, metafizik öğelerin çok güzel kullanıldığı bir kitap. Polisiye, ezoterizm gibi alanlara ilgisi olan herkese tavsiye ederim.


Olaylar ilgi çekici başlıyor lakin sonuna doğru klasik Türk dizisi finali gibi bitiyor vermek istediği mesajlar gerçekten güzel ben beğendim çok iyi değildi ama güzeldi okunabilir.


Çok beğendim. Dolu dolu bir polisiye gizem kurgusu olmuş. Dan Brown kitapları gibi dolu dolu bilgi veriyor. Dan Brown kitaplarında hep dar zamanda bitmesi gerekir ve beni çok sinir ederdi. Oysa Hankâh da bir o kadar sürükleyici ,üstelik germiyor….okumalısınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*