Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İlişkinin Tadı Tuzu

Kategori: Diğer Yazar: Resmaa Menakem Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

İlişkinin Tadı Tuzu

Tanıtım Bülteni
İki insan ne için birbirine aşık olur? Bir süre sonra tartışmak, çatışmak için mi? Aynen öyle! Aşkın baş döndüren, gözleri kör eden o ilk dönemi geçtikten sonra hâlâ aranızda anlaşmazlık, uyuşmazlık yoksa ve bazen kavga etmiyorsanız asıl o zaman ilişkinizde ciddi sorun vardır! İki kişinin, "mutlu bir çift" olarak iyi ve güzel şeylerin keyfini sürmesinin yanı sıra zorlukları ve sıkıntıları birlikte aşmaları hiç de kolay değildir. Bunun için güvenilir ve dürüst bir ilişki şarttır ve bu türden her ilişki doğal olarak çatışma üretir. Ancak çiftlerin büyük çoğunluğu çatışmadan kaçınmaya veya farklılıkları önemsizleştirmeye, görmezden gelmeye çalışır; böylece daha rahat ve huzurlu olacaklarını düşünürler. Oysa bu doğru değildir. İlişkinizde ömür boyu sığ sularda dolaşmayıp da derin denizlere açılmak istiyorsanız fırtınalarla boğuşmayı, hatta kayalıklara bindirmeyi göze almanız gerekir. Çatışmadan kaçınmak demek her zaman için en azından bir tarafın kendi kişiliğinden ve bütünlüğünden ödün vermesi ve dolayısıyla büyümekten uzak kalması demektir. Bu kitap ilişkilerde büyümeyi ve olgunlaşmayı ele alıyor; ve kaçınılmaz olarak büyümenin ağrısız, sancısız olamayacağını vurguluyor. Duygusal veya düşünsel farklılıklar, uyuşmazlıklar çatışmaya yol açar ama aynı zamanda değişim ve dönüşüm için de bir fırsattır. Çift terapisinde deneyimli yazar Resmaa Manakem uyuşmazlığı, çatışmayı yöneterek ilişkinizi nasıl daha derin ve güçlü kılacağınızı anlatıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İlişkinin Tadı Tuzu PDF 6.23 MB İndir
İlişkinin Tadı Tuzu EPUB 6.96 MB İndir
İlişkinin Tadı Tuzu MOBI 5.49 MB İndir
İlişkinin Tadı Tuzu ODF 5.86 MB İndir
İlişkinin Tadı Tuzu DJVU 7.32 MB İndir
İlişkinin Tadı Tuzu RAR 4.76 MB İndir
İlişkinin Tadı Tuzu ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Eseri yeni satın aldım. Çeviri bir eser olmasına rağmen icerik ve üslup çok iyi. Evli veya evleneck çiftlerin mutlaka okusun derim. İçinde çözüm önerileri de var. Tavsiye ederim


beğendim.ilişkilerde farkındalık yaratacak bir kitap olacağını düşünüyorum.


Kısa, güncel sorunları ele alan, pratik öneriler sunan. Herkesin okuyabileceği bir kitap olmuş.


Çok güzel bir kitap , insanın kendisine ve ilişkisine bakış açısını değiştiriyor. Kendimizi ve partnerimizi suçlamak yerine çözüm odaklı olmayı ve ihtiyaçlarımıza yani gerçek duygulara yönelmeyi öğretiyor. Içerisindeki örneklerde çok anlaşılır. Gerçekten de çift terapisi kitabı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*