Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pusova

Kategori: Edebiyat Yazar: Galip Dursun Yayınevi: Ithaki Yayınları

Pusova

Tanıtım Bülteni
Anadolu Korku Öyküleri derlemelerinden ve sadık bir takipçi kitlesine sahip olan Gerisi Hikaye başlıklı çevrimiçi radyo programından tanıdığımız Galip Dursun, Pusova’daki öyküleriyle medeniyet artıklarının, kıyametten kalma varoşların, intikam meleklerinin, şehirli ve taşralı dehşetlerin hesabını tutuyor. Yeraltı ile korkunun, bilimkurgu ile şehir fantazyasının sürekli temas halinde olduğu bu öyküler, hem yakın ve tanıdık hem de uzak ve bilinmeyen bir kuşağa, alacakaranlık kuşağına davet ediyor bizi; Pusova’ya göz ucuyla bakmak, modern dünyanın düğümünü bozmak için…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pusova PDF 6.23 MB İndir
Pusova EPUB 6.96 MB İndir
Pusova MOBI 5.49 MB İndir
Pusova ODF 5.86 MB İndir
Pusova DJVU 7.32 MB İndir
Pusova RAR 4.76 MB İndir
Pusova ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pusova PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Akıcı ve anlaşılır dili olan karanlık öyküler. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.


Hikaye okumayı pek sevmeyen benim gibi bir bünyede bile güçlü bir etki bıraktı. İlk Galip Dursun kitabımdı. İlk iki hikaye dışındakileri çok beğendim. Favorim ise “Kuş Çobanı” adlı hikaye: Kurgunun ve anlatımın güzelliğinin yanı sıra “Supernatural”ımsı tarzıyla beni etkiledi (ama ben Dean’e aşığım <3). En dikenlisinden tüylerimi kaldıran hikayeyse "Pusova"ydı. Yazarın emeğine sağlık.


Postapokaliptik ortamlarda geçen öyküleriyle tekinsiz temalı öyküleri beklentilerimi fazlasıyla karşılamış, Anadolu Korku Öyküleri’nden kalemine aşina olduğum yazarın bazı hikayeleri karşısında “daha yok mu?” hissiyatı uyandırmıştır. Özellikle “Pusova” adlı öyküsü gece karanlığında okunmalıdır, atmosfer ve kurgu açısından hayli başarılı buldum.


Bir türk olarak her bir satırıyla gurur duyduğum, kıyıda köşede kalmış tam bir cevher degerinde muhteşem öykü kitabı. Kuş Çobanı adlı muhteşem öyküyle ve Kuzgun Güden gibi mükemmel, efsanevi derece de muhteşem bir karakterle tanışmama vesile olan, hayal gücünden ve kaleminden dökülen öyle güzel öykülerle beni defalarca hayretler içerisinde bırakan ve her bir satırına aşık ettiren Galip Dursun’a koca bir teşekkür etmek istiyorum. O nasıl güzel, muhteşem bir hayal gücüdür. Birinci hikaye beni çok etkilemişti ama Kuş Çobanı başlı başına çok ayrı bir boyut. O öykünün eşine ne rastladım, ne duydum. Bir daha böyle müthiş bir öykü okuyacağımı da sanmıyorum. Okuyun, inanin pişman olmayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*