Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rock Star Sevgilim

Kategori: Diğer Yazar: Eleanor Wood Yayınevi: Destek Yayınları

Rock Star Sevgilim

Tanıtım Bülteni
Kalp spazmı geçirtecek kadar romantik, kahkaha krizlerine sokacak kadar komik bir gençlik kitabı... Ünlü bir rock grubunun yakışıklı ve yetenekli solisti Jackson Griffith’e on üç yaşından beri âşık olan Tuesday’in, üç arkadaşı ve annesi dışında kimsenin okumadığını düşündüğü bir müzik blogu vardır. Sıradan ve hatta çok zaman sıkıcı da bir hayat yaşayan Tuesday, lise bitirme sınavlarına hazırlanır, boş vakitlerinde ikinci el mağazalarını talan eder, sıkça saçlarını boyatır ve blogunda yazar.On sekiz yaşına bastığında âşık olduğu Jackson Griffith artık çoktan Tuesday’in ilgi alanından çıkmıştır. Fakat hayat bu ya, bazı mucizeler ondan vazgeçtiğinde gerçekleşir. Artık Tuesday’le ilgilenme sırası meşhur rock yıldızı Jackson’dadır. Genç kızın müzik blogunu keşfeden yakışıklı solist, bıraktığı mesajlarla Tuesday’in sıkıcı hayatını ya renkli ve heyecan dolu bir peri masalına dönüştürecektir ya da her şey bir trajediden ibaret kalacaktır. Bundan sonrası Tuesday’in yapacağı veya bir türlü yapamayacağı seçimlerine bağlıdır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rock Star Sevgilim PDF 6.23 MB İndir
Rock Star Sevgilim EPUB 6.96 MB İndir
Rock Star Sevgilim MOBI 5.49 MB İndir
Rock Star Sevgilim ODF 5.86 MB İndir
Rock Star Sevgilim DJVU 7.32 MB İndir
Rock Star Sevgilim RAR 4.76 MB İndir
Rock Star Sevgilim ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bir yaz günü başlanıp bitirilebilecek kitsplardan. Türünün iyi örneklerinden. Alınır okunur


Kargoyu bedavaya getirmek için sepete atmıştım ve bir okuma grubunun R harfi ile başlayan kitap okuyalım etkinliğinde aradan çıkardığım, eğlenceli ve öğretici bir kitap oldu. Şan şöhret insanı tüketir alt mesajı iyiydi.


kampanyadan faydalanıp aldığım bir kitap ağır kitaplardan sonra okunacak güzel bir ara kitabı olabilir.konusu ilgimi çektii için okurken sıkılmadım aksine merak ettim.gençlere hitap eden bir konusu olsada herkesn okuyabileceği güzel bir kitap olmuş.tavsiye edebilirim


gençler için okunabilir bir kitap


Bu kadar satmış olmasına şaşırdım. Varsa okuyun, yoksa illa alın demiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*