Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Arduino Eğitim Kitabı

Kategori: Bilgisayar Yazar: Gökhan Dökmetaş Yayınevi: Dikeyeksen Yayıncılık

Arduino Eğitim Kitabı

Tanıtım Bülteni
Bu kitap Arduino eğitimlerinde, workshop’larda, maker aktivitelerinde kullanılmak üzere özel olarak düşünülüp yayına hazırlandı. Şu ana kadar yapılmış en kapsamlı, yeni başlayanlar ve orta seviyedekileri hedefleyen toplam 572 sayfalık Arduino Eğitim Kitabı!Bildiğini üzere Arduino elektronik dünyasında belki de en popüler geliştirme platformudur. Bu geliştirme platformu herkese hitap ettiği halde, belli bir birikime sahip olmayanlar öğrenmekte zorluk çekebilirler. Kitabın hedefi, bilgi dağınıklığı içinde kaybolmadan, zorluk çekmeden, seri bir şekilde projelerinizi gerçekleştirmenizi sağlamaktır.Elektroniğe GirişFonksiyonlarAnalog Devre ElemanlarıAnalog Giriş ve Analog Dijital ÇeviriciMikrodenetleyicilerLM35 ile Dijital TermometreProgramlanabilir Lojik DizilerKarakter LCD EkranMikrodenetleyici KartlarıArduino Kartları ve ÖzellikleriArduino ModelleriSPI ve I2C İletişim ProtokolleriArduino DerleyicisiArduino’yu İnternete BağlamakBasit Giriş ve ÇıkışHazırlanma ve Gerekli YazılımlarBluetoothArduino Programlama TemelleriDöngüler ve KararlarDonanım Özelliklerini KullanmaAritmetik OperatörlerTFT EkranDeğişkenler, DizilerArduino ile Motor Kontrolüİnternet Uygulamaları ve dahası...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Arduino Eğitim Kitabı PDF 6.23 MB İndir
Arduino Eğitim Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
Arduino Eğitim Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
Arduino Eğitim Kitabı ODF 5.86 MB İndir
Arduino Eğitim Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
Arduino Eğitim Kitabı RAR 4.76 MB İndir
Arduino Eğitim Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tüm Arduino kitapları gibi temel seviyede


Arduino için kitap seçiminde öncelik verilmesi gereken bir kitap. Bu gün elime kitapyurdu’ndan aldığım üç arduino kitabı geçti. En çok bu kitabı beğendim. Düzenlemesi ve verilen bilgileri yeterli buldum. Sizleri başlangıç seviyeden orta seviyenin sonlarına kadar taşıyabilecek içeriğe sahip.


ardıuino ile yeni tanışanlar için oldukça iyi bir kaynak. oldukça sade ve örneklerle desteklenmiş bir kitap


Anlatımı akıcı ve oldukça basit. Temelden başlayanlar için iyi bir kaynak


Kitap fena değil hani.En son projeler kısmı bildiğiniz copy-paste olmuş.Kod açıklamaları yok.Arduino hiç bilmeyenler için,iyi bir rehber olabilir !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*