Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Nisan Cadısı

Kategori: Edebiyat Yazar: Majgull Axelsson Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Nisan Cadısı

  • çevirmen: Merih Malqvist
  • Yayın Tarihi: 28.09.2000
  • Orijinal Adi: Aprilhaxan
  • ISBN: 9789753312363
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 480
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
1950'lerde spastik bir çocuk olarak doğan Desiree, annesi tarafından, Çocuk Bakımevi'ne verilmiştir. Hayatının kırk iki yılını bakımevi ile huzurevi arasında geçirmiş olan Desiree, pek çok bedensel sorununa karşılık, üstün zekalıdır ve bazı doğaüstü yetenekleri vardır; başkalarının vücuduna girip onlar aracılığıyla birçok yeş yapabilmektedir. (Desiree bir Nisan Cadısı'dır. Yazar bu adı Ray Bradbury'nin 1950'lerde yazdığı bir kitaptan aldığını söylüyor.) Kendisini hastaneye yatıran annesinin, koruyucu anne olarak bakıp yetiştirdiği üç kızı izlemekte ve ondan çalınan mutluluğa hangisinin sahip çıktığını öğrenmeye çalışmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nisan Cadısı PDF 19.92 MB İndir
Nisan Cadısı EPUB 22.27 MB İndir
Nisan Cadısı MOBI 17.58 MB İndir
Nisan Cadısı ODF 18.75 MB İndir
Nisan Cadısı DJVU 23.44 MB İndir
Nisan Cadısı RAR 15.23 MB İndir
Nisan Cadısı ZIP 14.06 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitabı bitirmekte gerçekten zorlandım; mükemmel bir konu ama rezalet bir çeviriyle bize sunulmuş olması..İnsan konuya hakim oldukça heyecan duymaya ve sürüklenmeye başlıyor,ama her sayfada rastlanılan ifade düşüklükleri çoğu zaman insanı hayal kırıklığına uğratıyor.Daha güzel bir çevirisi çıkarsa hiç düşünmeden tavsiye ederim,ama bu şekliyle karar size kalmış..


Lise yıllarında okumuştum ilginç bir hikayesi var.


Bu kitabı üniversite dönemimde, yani bi 15 sene evvel okumuştum ve hala aklımda kalan, etkilendiğim, sevdiğim kitaplar arasındadır. Daha iyi bir çeviri ile tekrar basılabilir bence…


Bu kitap anlatımın ağırlığı nedeniyle zaman zaman sıkıcı gelse de alışılmadık konusuyla insanı kendine bağlamayı başarıyor…Engelli olmasına rağmen üstün zekaya ve yeteneklere sahip birinin ağzındna yazılması da ayrıca ilgi çekici…okunmaya değer…


oldukça güzel bir konuya sahip kitap ağır anlatımı ve anlaşılması zor cümleleriyle okuyucu kaybediyor. acaba kitabın yazılış tarzı mı bu yoksa çeviri hatası mı diye düşünmeden edemiyor insan. ama buna rağmen oldukça güzel bir kitap. kesinlikle tavsiye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*