Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İsrail Gizli Servisi

Kategori: Siyaset Yazar: Richard Deacon Yayınevi: Anahtar Kitaplar Yayınevi

İsrail Gizli Servisi

  • çevirmen: Yaşar Onay
  • Yayın Tarihi: 01.01.1993
  • Orijinal Adi: The Israeli Secret Service
  • ISBN: 9789757787198
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 325
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitap dünyanın en korkunç gizli servisinin gerçek öyküsüdür. Yazarı da İngiliz Gizli servislerinde yıllarca çalışmış olan Richard Deacon. Yalnız yazarı değil yaşayan da biri. Kitapta anlattığı birçok konu, yazarın Ortadoğu'da görevli olduğu döneme rastlıyor ve olayların içinde yaşıyor.Bu kitapta; Yahudilerin toprak mücadelesinden, Nazi savaş suçlularının tek tek yakalanmasına, Altı Gün savaşı boyunca düşman iletişim ağını delip, bilgi aktarımını sağlamasından tutun da, Kahire'de eski bir Nazi gibi davranarak Mısır'ın çok önemli askeri sırlarını öğrenen Wolfgang Lotz gibi pek çok kişisel başarı gösteren gizli ajanlara dek merak ettiğiniz her şeyi bulacaksınız. Ayrıca dışarıdaki Arap örgütlerine karşı düzenlenen, aydınlatılmamış pek çok kanlı eylemin perde arkası ve İsrail'de diğer batılı istihbarat servisleri arasındaki şaşırtıcı bağlantılar tüm ayrıntılarıyla anlatılıyor.Geniş bir araştırmanın ürünü olan son derece ilginç, büyüleyici, ibretle okunması gereken bir eser.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İsrail Gizli Servisi PDF 13.49 MB İndir
İsrail Gizli Servisi EPUB 15.08 MB İndir
İsrail Gizli Servisi MOBI 11.90 MB İndir
İsrail Gizli Servisi ODF 12.70 MB İndir
İsrail Gizli Servisi DJVU 15.87 MB İndir
İsrail Gizli Servisi RAR 10.31 MB İndir
İsrail Gizli Servisi ZIP 9.52 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İsrail Gizli Servisi PDF 13.49 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


İsrail gizli servisini öğrenmek isteyenlere tavsiye olunur


İsrail devletinin casusluktaki becerisini bilmeyen yoktur herhalde ama bu kitabı okumaya başladığınızda bilmediğiniz o kadar çok şey olduğunu farkedeceksiniz ki siz bile şaşıracaksınız.Bir devletin varolma ve yaşamını devam ettirebilmek için verdiği saygıdeğer mücadelenin anlatımı var kitapta.Tasvip etmek veya etmemek önemli değil bu mücadeleyi ama yinede saygı duymamak elde değil.O kadar ilginç hikayeler varki kitapta”Yok artık bu kadarda olmaz”dedirtecek cinsten.Kitabı iki kere okumuş biri olarak şiddetle tavsiyelerimi sunarım..


Her ne kadar basım tarihi biraz eski olsa da “bir zamanlar Mossad’a da çalışmış (?)” birinin ilk ağızdan anlattığı, neredeyse öyküleştirilmiş bir kitap. Oldukça çekici, özellikle de casusluk hakkında kitapları sevenlere öneririm. Mossad’ın kurulma evreleri ve tarihsel gelişimini kronolojik ve kafa karıştırmadan anlatabiliyor. Yazar tarafsızlığını korumaya çalışıyorsa da pek fazla başarabildiğini söyleyemem. Yine de konu ile ilgili okuduğum en iyi kitaplardan biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*