Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sevgiler Beno’dan

Kategori: Edebiyat Yazar: Benokız Yayınevi: Destek Yayınları

Sevgiler Beno’dan

Tanıtım Bülteni
Kendine özgü bir hikâyesi olmalı her insanın...Bire bir olmamalı kimseyle, kendi ruhunu kendi karakterini bulaştırmalı insan bulunduğu her yere.Yani aslında herkesin, kahramanının kendisi olduğu bir masalı olmalı.Her masal tozpembe değildir elbette.Hep güllük gülistanlık da değildir her şey masallarda, bilirsiniz işte...Bazen karabulutlar sarar etrafı, bir cadı beliriverir, dağlar engel olur yollara, canı yananlar olur ama masallarda mutlu olacak bir şeyler hep vardır. Çaba vardır, umut vardır, hayal vardır, çıkartılacak bir ders vardır ve en önemlisi huzurlu bir hava vardır.Masal dediğin hayattır işte!Biliyorum ki gerçekten isteyen her insan her şartta mutluluğu bulabilir, huzuru yaşayabilir, yeter ki yeteri kadar sevsin hayatı...Sevsin içinde bulunduğu masalını her haliyle.Bu kitapta da Benokız’ın masalı var...Minik mutluluklarıyla, masalına tutunuşuyla, habersiz gelen misafiriyle, karabulutlarıyla, ama sonra güneş ninenin ışıldatmasıyla, Benokız’ın hayalleriyle, dualarıyla, iyi olma ve kötülükten kaçma çabalarıyla, hayata dair gözlemleriyle, huzur arayışlarıyla, şükürleriyle, yalnızca tozpembe değil de hayatın tüm renkleriyle bezeli bir Benokız masalı benimkisi.Kendi masalının her anında mutlu olmayı dileyen insanlar:Dilerim ki kalplerinizdeki dualarınız haklarınızda hayırlıysa kabul olsun.  
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sevgiler Beno’dan PDF 6.23 MB İndir
Sevgiler Beno’dan EPUB 6.96 MB İndir
Sevgiler Beno’dan MOBI 5.49 MB İndir
Sevgiler Beno’dan ODF 5.86 MB İndir
Sevgiler Beno’dan DJVU 7.32 MB İndir
Sevgiler Beno’dan RAR 4.76 MB İndir
Sevgiler Beno’dan ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yaşanmışlık içerdiği için konusu ilgi çekici olabiliyor. Fakat dili, üslubu ve akıcılığını çok da beğenmedim


Yazarın hastalığı sürecinde yaşadıklarını anlattığı kısımlar ilgi çekiciydi diğer bölümleri yarım bırakmamak için atlayarak okudum. Akıl verir gibi yazılmış şöyle yapmalı ben böyle yapıyorum tarzında bu yüzden hoşuma gitmedi.


Gönlü güzel, sabrı güzel, fikri güzel Benocum. Çok aradım bu kitabı, baskısı tükenmişti. Çok zor oldu bulmam. Varlığı kızkardeşlerine bir umuttur, her cümlesi nezakettir Benokızın. İyi ki tanıdım!


Açıkçası beğenmedim. Çok basit , akıcı değil. İlk sayfalarda bıraktım okumayı


Sevgili Beno her cümlesi
harika ve düşündürücü cümlelerle dopdolu bir kitap yazmış. Zaman zaman açıp okunası bir kitap… unuttuklarımızı hatırlamak ve bolca şükretmek için…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*