Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kaderin Kızı

Kategori: Edebiyat Yazar: Isabel Allende Yayınevi: Can Yayınları

Kaderin Kızı

  • çevirmen: İnci Kut
  • Yayın Tarihi: 10.10.2000
  • ISBN: 9789750742156
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 408
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Miss Rose sepetin içinde kapıya bırakılmış bir bebek bulur; onu alır büyütür. Adı Eliza olmuştur. Günler, aylar, yıllar hızla geçer. Büyüyüp genç kız olduğunda, Eliza da, tıpkı Miss Rose gibi, aşk acısını tadar. Büyük bir tutkuyla bağlandığı sevgilisi onu bırakıp Kuzey Amerika'ya altın aramaya gitmiştir. Dünyanın dört bir yanından, geçmişlerini geride bırakarak yeni bir yaşamın peşine düşüp bu topraklara gelen insanların pek azı ,yeni bir ülkenin oluşumunda pay sahibi olurken, pek çoğu da eriyip yok olacaktır. `Altına hücumun yaşandığı, serüven düşkünlerinin altın bulmaya çalıştığı vahşi Amerika, olağanüstü çizgilerle, renklerle gözümüzde canlanır. Şili 7i yazar Isabel Allende, aşkı derinlemesine çizerken, Eliza'nın kişiliğinde, yalnızlığın, arayışın erişilmez boyutlarını da gözler önüne serer. Sevdiği adamın peşinden bu yabanıl ortama gelen Eliza da olağandışı bir kadına dönüşecektir. Eliza'ya sürekli yardımcı olan Çinli bilge Tao Çien ise, genç kadını, insan doğasının gizleri ve çelişkileri arasında unutulmaz bir başka yolculuğa çıkarmıştır. Tutku, bu romanın ana temasıdır. Bugüne kadar yazdığı tüm kitaplarını yayınladığımız, dünyada olduğu kadar Türkiye'de de büyük bir okur kitlesine sahip olan Isabel Allende, son yazdığı Kaderin Kızı'nda, aşk, şiddet, dostluk, umut, umutsuzluk gibi insanı insan yapan temel duyguları, romanın kahramanlarıyla birlikte bizlere de yaşatıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kaderin Kızı PDF 16.93 MB İndir
Kaderin Kızı EPUB 18.93 MB İndir
Kaderin Kızı MOBI 14.94 MB İndir
Kaderin Kızı ODF 15.94 MB İndir
Kaderin Kızı DJVU 19.92 MB İndir
Kaderin Kızı RAR 12.95 MB İndir
Kaderin Kızı ZIP 11.95 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


başlarda okumakta çok zorlandığım ama giderek insanı saran bir kitap. Özellikle altına hücum dönemindeki yaşam çok iyi betimlenmiş.


Anlatımını sevdim sizi içine çekerek okutuyor ve kısa sürede bitiriyorsunuz


Yazarın okuduğum ilk kitabı. Gabriel Marquez in Yüzyıllık Yalnızlığı ndan sonra büyülü gerçeklik akımının en sevdiğim eseri oldu. Yazarın diğer kitaplarını da mutlaka okumak istiyorum.


Tavsiye üzerine almıştım ve sadece Kitapyurdu’nda vardı kitap iyi ki almışım çok beğendim


Kitabın ismiyle bağlantı kuramadım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*