Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum

Kategori: Edebiyat Yazar: Bülend Tokgöz Yayınevi: Ark Kitapları

Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum

Tanıtım Bülteni
Mihnetin kendisi minnet edilesi nimetti, ona da nankörlük ettim. O Zülcelal-i Velikram, İslamcılıktan halas bulup doğru düzgün Müslüman olmam için illüzyon perdelerini kaldırarak bana nefsimin hakikî mertebesini göstermişti. Meselenin devrim mevrim olmadığını, insan arınmadıktan sonra hiçbir devrimin onu paklamayacağını, gerçek devrimin nefs-i emmarenin ve İblis-i lainin iktidarını yıkmak olduğunu ilham etmişti. Bana düşen, sıdk ile o Rahman’a yüzümü dönüp mealci şucu bucu kirli libaslardan beri durarak dini yalnız ona halis kılmak, halis bir kul olmaktı. Ben ne yaptım? Dinsel, cinsel, tinsel, tensel, alfabenin ve âlemin bütün sel’lerinden canımı kurtarmak için kendimi yeniden devrimciliğin kanosuna attım. “Nadiler der ki, insan iki kere doğar.” Burada ikinci kere doğabilirdin, doğdun da. Amma ki bak ölü doğdun, gördün mü?     “İnsanlar kıyıcıydı, kitaplara sığındım.” Kitaplar kıyıcıydı, insanlara mı sığındın miskin Haci? “Ne kadar çok iyi kitapla tanışırsan birlikte olmaktan zevk aldığın kişilerin sayısı o kadar azalacaktır.”Ne kadar çok iyi kişiyle tanışırsan okumaktan zevk aldığın kitap sayısı o kadar azalacak mıydı? İyi kişiler… Hem pek devrimci ve pek heybetliler de. 
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
Kitapyurdu Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
D&R Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
Idefix Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
BKM Kitap Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
Hepsiburada Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
Nadir Kitap Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
N11 Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
Amazon Türkiye Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum PDF 6.23 MB İndir
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum EPUB 6.96 MB İndir
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum MOBI 5.49 MB İndir
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum ODF 5.86 MB İndir
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum DJVU 7.32 MB İndir
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum RAR 4.76 MB İndir
Gençliğimi Şahitliğe Çağırıyorum ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Klasik Bülend Tokgöz kitaplarından. Okuyucuyu kendine bağlayıp olaylara kendi bakış açısından bakmaya zorluyor. Ve bunu gayet iyi başaran bir yazar. Mükemmel bir üslubu var.


bülend reis, işi çözmüş birisi. o kelime oyunları, muhakeme gücü yok mu? katılmasan bile sırf bu yüzden düşüncewlerini okumalısınız


Yazarı, daha önceki cihadın mahrem hikayesi kitabından az biraz tanımıştık,bu kitabında da yine harcanan bir gençliğin hikayesini ve vitrinde gözüktüğü gibi olmayan insanları gördük,fakat,yazarın Ahir zaman mücahidleri kitabını okuduktan sonra,Gençliğimi şahitliğe çağırıyorum kitabında geçen bilgilerin özellikle islami camiada önde giden olarak bildiklerim hakkında yazdıklarına artık şüphe ile bakmak zorunda kaldım.Yazarın maalesef hiç de adil olmayan bir yargılama sistemi varmış.Bir şey daha bu kitapla ilgili belirteyim,yazarın bu kitapta başına gelenlerin neredeyse yüzde doksanı kendisinin yanlış yerde ve yanlış kişilerin yanında durması sonucu olmuştur.İnşaallah yazarımız istikametini doğrultmuştur.


aaahh..veziristan sevgilim elveda’dan sonra çok iyi geldi.isim bitse de kitabı elime alsam hayalini kura kura bitirdim.keske tanısak seni bulend tokgöz,dünya gözüyle bir kere görsek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*