Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kusursuz Hayatlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Lisa Steinke Yayınevi: Yabancı Yayınları

Kusursuz Hayatlar

Tanıtım Bülteni
Bir gün en yakın arkadaşınızla yer değiştirirseniz ve her zaman imrendiğiniz hayata sahip olursanız ne yapardınız?Çocukluklarından beri yakın dost olan Casey ve Rachel’ın hayatlarının daha farklı olması mümkün değildi. Bir dedikodu programının sunucusu işkolik Casey, her gün ünlülerle haşır neşir oluyor ve geceleri boş evinin sessizliğine dönüyordu. Genç yaşında kazara hamile kalan Rachel ise şimdi günlerini bebeği ve iki ergen kızıyla baş etmeye çalışarak geçiyordu, dahası yirmi yıl önce âşık olduğu adamın yerinde de yeller esiyordu. Yirminci Mezunlar Günü buluşmasında büyük bir tartışmanın ardından ikisi de işleri yeniden yoluna koymak için o tuhaf içkiyi içmekte sakınca görmemişti. Ama yeniden yoluna koymak şöyle dursun, işler iyice karışmak üzereydi. Ertesi sabah uyandıklarında birbirlerinin bedenlerinde olduklarını keşfetmişlerdi ve kara kara yeni hayatlarına nasıl uyum sağlayacaklarını düşünüyorlardı. Rachel’ın kameralar önündeki yerine alışması, Casey’nin ise bebeğinin altını nasıl değiştireceğini öğrenmesi gerekiyordu. Peki iki kadın, kendilerini ve birbirlerini ne kadar az tanıdıklarını fark edecek miydi?***“Bu kitaba daha ilk cümlesinden bayıldım (tarihe en komik ve en cesur açılış cümlesi olarak geçebilir). Eğlenceli, dürüst ve çok dokunaklı bir hikâye; Liz Fenton ve Lisa Steinke kadın edebiyatının çok gerçekçi ve samimi yazabilen iki yeni kalemi.”– Sarah Jio, Mart Menekşeleri ve Yeşil Deniz Kabuğu kitaplarının New York Times çoksatan yazarı  “Kusursuz Hayatlar, gülmekten yerlere yatıran, kolayca bağ kurulabilen karakterleri, merak uyandıran konusu ve kusursuz olduğunu düşündüğünüz hayatın aslında kendi hayatınız olduğuna dikkat çekmesiyle, aradığım tüm özelliklere sahip.”– Jen Lancaster, New York Times çoksatan yazarı “Kusursuz Hayatlar, Çılgın Cuma senaryosuna yepyeni bir soluk getirmiş. Liz Fenton’ın ve Lisa Steinke’nin esprili ve samimi diline bayıldım ve çıkış romanlarını resmen yalayıp yuttum.”– Sarah Pekkanen, The Best of Us kitabının yazarı “Liz ve Lisa’nın sesleri, rahat pijamalarınızı giyerek arkadaşınızla yaptığınız keyifli bir sohbet gibi sıcacık ve güven verici. Kusursuz Hayatlar’ı okumanızı şiddetle tavsiye ederim!” – Beth Harbison, Hayatı Bütün Kalbinle Sev kitabının New York Times çoksatan yazarı
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kusursuz Hayatlar PDF 6.23 MB İndir
Kusursuz Hayatlar EPUB 6.96 MB İndir
Kusursuz Hayatlar MOBI 5.49 MB İndir
Kusursuz Hayatlar ODF 5.86 MB İndir
Kusursuz Hayatlar DJVU 7.32 MB İndir
Kusursuz Hayatlar RAR 4.76 MB İndir
Kusursuz Hayatlar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Konusu ilginç keyifle okunan sevimli bir kitap, çok güzel bir film olabilir. Kendini kusurlu gören, elindekinin değerini bilemeyip keşkeleri olanlar için de ders niteliğinde cevaplar içeriyor. Okumalı.


eğlenceli okurken zevk aldığım bir kitap


Okuması eğlenceli, akıcı bir kitap


eğlenceli, zevkli, sevimli bir kitap okuyun ve gülün 🙂


Kusursuz Hayatlar, mezunlar günü partisinde çok yakın olan iki arkadaş Casey ve Rachel in içtikleri bir içkiyle sabah uyandıklarında birbirlerinin bedenlerine geçmiş olduklarını anlamaları ile başlıyor. İlk şaşkınlıklarını attıktan sonra kimseye farkettirmeden bu sorunu çözmeye çalışmaları ve bu sırada da kendi hayatlarını devam ettirme çabalarını okuyoruz. Biri evli çocuklu diğeri tv önünde mesleği olan arkadaşlar bu yeni hayatlara uyum sağlamaya çalışıyorlar. Yer değiştirme konusu ilgi çekici ancak konu işleyişi olarak ortada çokta garip şeyler yaşanmıyor. Gayet adapte oluyorlar bu hayatlarını devam ettiriyorlar. Biraz zorlanmalarını ve değişik olaylar yaşamaalarını bekledim hep.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*