Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bay Belki

Kategori: Edebiyat Yazar: Jane Green Yayınevi: Kelebek Yayınları

Bay Belki

  • çevirmen: Nilgün Altınay
  • Yayın Tarihi: 01.10.2000
  • Orijinal Adi: Mr. Maybe
  • ISBN: 9789757736738
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 416
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
27 yaşındaki Libby'nin zengin bir koca konusunda söyleyecek çok şeyi vardı. Bu yüzden, karşısına matrak, tatlı, yakışıklı ama beş parasız; Londra'nın kuzeyinde berbat bir pansiyonda yaşayan ve iyi bir akşamdan tek anladığı, arkadaşlarıyla pub'a gidip birkaç şişe bira yuvarlamaktan ibaret olan Nick çıktığında, onunla sadece bir macera yaşamaya karar verdi.Bağlanmak yok!Öte yandan, bankeri Ed, herşeyin cevabı olabilirdi. Ed'in Regent's Park'daki evi korkunç bıyıklarını fazlasıyla telafi ediyordu; sinir bozucu alışkanlıkları görmezden gelinbilirdi; üstelik de Libby için çıldırıyordu. Sonunda Libby seçimini yaptı.Ümit edelim ki doğru olanı seçmiş olsun.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bay Belki PDF 17.27 MB İndir
Bay Belki EPUB 19.30 MB İndir
Bay Belki MOBI 15.23 MB İndir
Bay Belki ODF 16.25 MB İndir
Bay Belki DJVU 20.31 MB İndir
Bay Belki RAR 13.20 MB İndir
Bay Belki ZIP 12.19 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İyi kotarılmış bir konuyu yazım hatalarını düzeltmeden basan yayın evi sınıfta kalıyor ama roman okunası bir kurguya sahip.


Yazarın dilimize çevrilen ilk romanı sanırım.Bütün kitaplarını okudum.Gayet eğlenceli kafa dinlendiren bir romantik komedi


Yorumlarda anlatıldığı kadar mükemmel bulmadım ve elden düşürmeyecek kadar etkilenmedim ancak keyifle okuyup bir günde bitirdiğimi söyleyebilirim. Keyifli, kitap bittiğinde ardında tebessüm bıraktı ancak iz bırakmadı.


okuduktan sonra tüm arkadaşlarıma tek tek okuttuğum bir roman.. kesinlikle okumalısınız. bu kadar eğlenceli romanları bir sophie kinsella da birde jane green de gördüm 🙂 tavsiye ediyorum..


harika harika harika! tek kelimeyle harika bir kitap. sizde kitaptaki karakter gibi 2 arada 1 derede kalıyorsunuz o mu bu mu? mantığınız mı kalbiniz mi? inanılmaz güzel ir kitap kesinlikle tavsiye edilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*