Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkın Son Yankısı

Kategori: Edebiyat Yazar: Lisa Kleypas Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Aşkın Son Yankısı

Tanıtım Bülteni
Gizemli ve harika bir yer olan Friday Limanı’nda yaşayan cam sanatçısı Lucy Marinn, ihanetin en acı şekliyle neye uğradığını şaşırır: nişanlısı Kevin, Lucy’yi onun kız kardeşi Alice için terk eder. Lucy’nin terk edilmekten dolayı duyduğu üzüntü, aşk hayatında daha önce de sürekli hatalı kararlar almış olduğunun bilinciyle daha da katlanır. Yeni ilişkisi Lucy’nin ailesi tarafından sertçe reddedilen Kevin ise, San Juan Adası’nda bir bağ işletmecisi olan arkadaşı Sam Nolan’dan Lucy’yi “tavlayıp” onu gevşetmesini, öfkesini dindirmesini ister. Fakat Sam ve Lucy birbirlerine âşık olurlarken, sorunlar ortaya çıkar. Kevin bazı konularda şüphecidir; Lucy de hayatındaki bu yeni ilişkinin olmaması gereken bir şekilde başladığı kanaatindedir. Aşk, sadakat, eski alışkanlıklar, hatalar ve yeni başlangıçlar tekrar keşfedilirken, Lucy hayatta bazı şeylerin paramparça olduktan sonra bile yepyeni ve muhteşem bir hale getirilebileceğini öğrenir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkın Son Yankısı PDF 6.23 MB İndir
Aşkın Son Yankısı EPUB 6.96 MB İndir
Aşkın Son Yankısı MOBI 5.49 MB İndir
Aşkın Son Yankısı ODF 5.86 MB İndir
Aşkın Son Yankısı DJVU 7.32 MB İndir
Aşkın Son Yankısı RAR 4.76 MB İndir
Aşkın Son Yankısı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ilk kitap gibi bu da çok güzel. bir çırpıda bitirebileceğiniz harika kitaplardan.


Yazarın diğer kitapları gibi olmasa da yine de kitap güzeldi. bazı yazım ve basım yanlışları olduğu da dikkate alınmalıdır


Yazarın diğer serileri kadar olmasa da yine de güzel bir seri. Favori yazarlarımdan biri ve daha çok kitabının çevrilmesini isterdim.


sevdim.. güzel bir seriydi zaten , bu da çok eğlenceli olmuş


Serinin ikinci kitabı Nolan kardeşlerin en büyük yüreklisi Sam Nolan ve lucy nin birbirlerinin yörüngesine şans kader, hata aşktan daha kuvvetli bir güçle kapılmalarının hikayesi. Çok güzel. okunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*