Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cin Aynası

Kategori: Edebiyat Yazar: Ercan Kesal Yayınevi: Iletişim Yayınları

Cin Aynası

Tanıtım Bülteni
“‘Kimsenin birbirine acımadığı, herkesin kolayca birbirinden nefret ettiği, birinin ötekine yardım etmeyi aklından dahi geçirmediği soğuk  ve umutsuz bir dünya’da yaşıyoruz. Yalnızlıktan korktuğumuz ama  sürekli yalnız kalmaya çalıştığımız, yalnızlığımızın yetmediği ve bitmediği bir çağdayız. (...)Galeano’dan ilham alırsam; birlikte kurtulmak için ve yeniden buluşabilmeyi ümit ettiğim için yazıyorum. Kederlerimi, iç sıkıntılarımı ve başkalarında da fark ettiğim acıları anlatmak için yazıyorum. Kendime acı vereni açıklamak, içimde büyüyen sevinci ve coşkuyu da hemen paylaşmak için yazıyorum. (...)Sokaktan duyduğum cümleleri ‘cesaret ve kehanetle bezeyip yeniden asıl sahiplerine gönderdiğimde’ onlardan gelecek işaretin merakıyla yazıyorum.”Ercan Kesal “kendi kendimizle derdimizin” sır kâtipliğini yapıyor. Peri Gazozu kitabının izinde, insan halleri üzerine sohbet ediyor okuruyla. Ahlâkın “utanmayı bilmek” demek olduğunu bilerek, “çocuk aklının” safiyetini severek, rüyalarını kalbine sorarak…Ölüm, zulüm, acı, kötülük üzerine… Direnmek, insan onuru, devrimci inat üzerine… “Adamı adam eden analar” üzerine… İyilik, güzellik, çocuklar, insanlık ve sinema üzerine yazılar. Kederli ve yine de ümitli.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cin Aynası PDF 6.23 MB İndir
Cin Aynası EPUB 6.96 MB İndir
Cin Aynası MOBI 5.49 MB İndir
Cin Aynası ODF 5.86 MB İndir
Cin Aynası DJVU 7.32 MB İndir
Cin Aynası RAR 4.76 MB İndir
Cin Aynası ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ercan kemal yazarlığın6 merak ettiğim bir isim umarım pişman olmam


Kitabın denge ayarı bozuk , Biraz fazla sola çekiyor. İnsana dair aradıklarımı , Peri Gazozu’nda daha çok bulmuştum. Bu yüzden Ercan Kesal’ın kalemini merak edenlere Peri Gazozu’ndan başlamalarını tavsiye edeceğim. Kesal’ın bu kitapda düşlediği dünya , yerinde yani sadece düşlerde var olabilir. Metin gerçeklerden uzaklaştıkça çekiciliğini de yitiriyor. Aslında Kesal’da durumun farkında , kitabın girizgahında “en azından yazdım işte” demek için yazıyorum diyor.


Dokunaklı bir eser. İnsanı unuttuğu acı tarihle yüzleştiriyor.


Herkes hep Peri Gazozu’nu aradı Ercan Kesal’in diğer kitaplarında. En azından ben ve yakınımdaki insanlar. Diğer kitaplarına nazaran en yakın kitabı da budur. Fakat diğer kitapları ile birlikte tekrara düştüğü kanaatindeyim yazarın. Bazı yazarlar çok yazmamalı diyenlerdenim.


Ercan kesal büyük usta her kitabı okunmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*