Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Arcturus’a Yolculuk

Kategori: Edebiyat Yazar: David Lindsay Yayınevi: Ithaki Yayınları

Arcturus’a Yolculuk

Tanıtım Bülteni
“Arcturus’a Yolculuk’u büyük bir heyecanla okudum.”–J.R.R. Tolkien“Arcturus’a Yolculuk yıkıcı, dayanılmaz ve karşı konulmaz bir eser.”–C.S. Lewis“Tutku ve vahşetle döşenmiş, gizem dolu bir kitap.”–Philip Pullman“İngilizce yazılmış çok az roman Arcturus’a Yolculuk gibi sıradışı ve etkileyici olmayı başarmıştır.”–Michael Moorcock “ÖZGÜR OLABİLMEK İÇİN İNSANIN KENDİNE AİT BİR EVRENİ OLMALIDIR.” J.R.R. Tolkien, C.S. Lewis, Alan Moore ve Michael Moorcock gibi 20. yüzyıl spekülatif kurgusunun en büyük isimlerini büyüsü altına alan Arcturus’a Yolculuk, her gizemli hikâye gibi, bir toplantıyla başlar. Ardından her arayış hikâyesinde olduğu gibi, kahramanımız uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkar. Yine de Arcturus’a Yolculuk’ta karşılaşacağınız bu akıl almaz anlatıyı başka hiçbir kitapta bulamazsınız. Arcturus’a Yolculuk’u okurken kendinizi, iyi ile kötü çatışmasının donma noktasında, evrenin anlamı için verilen savaşın en kızgın anında bulacaksınız. Arcturus’a Yolculuk tanımlanmaya direnen bir kitap. Birinci elden tecrübe edip acı eşiğinizi güçlendirmeniz şiddetle tavsiye olunur. Arcturus’a Yolculuk, hayaller dünyasında bir benlik arayışı. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Arcturus’a Yolculuk PDF 6.23 MB İndir
Arcturus’a Yolculuk EPUB 6.96 MB İndir
Arcturus’a Yolculuk MOBI 5.49 MB İndir
Arcturus’a Yolculuk ODF 5.86 MB İndir
Arcturus’a Yolculuk DJVU 7.32 MB İndir
Arcturus’a Yolculuk RAR 4.76 MB İndir
Arcturus’a Yolculuk ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bilim kurgu klasiklerinden sayılsa da içerik olarak masalsı ve felsefi diyebileceğimiz bir anlatıya sahip. Bir anlam arayışı yolculuğu diyebiliriz. Evrenin ve yaşamın anlamının sorgulanışı. Okunması gerekir kitaplardan.


Edebî yönü kuvvetli bir eser. Uzay yolculuğu hariç pek bir bilim-teknik öge yok. Fantastik-etik roman demek daha doğru olur. Dinler tarihi ve din felsefesi altyapısı olanlara daha zevkli gelecektir.


bilim kurgu klasikleri içinde güzel bir kitaptı.


Bilim kurgu klasikleri serinden kesinlikle odamızdaki yerini hak eden bir eser dahaa


tolkıen ve c.s. lewıs ın yorum yapması benım ıcın ıyı referans oldu dırek aldım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*