Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Evet, Dedikten Sonra

Kategori: Edebiyat Yazar: Taylor Jenkins Reid Yayınevi: Yabancı Yayınları

Evet, Dedikten Sonra

Tanıtım Bülteni
Sonsuza Dek, Ayrı’nın yazarından modern evlilik, aile bağlarının derinliği ve insanın kendisini keşfetmesine dair nefes kesici yeni bir roman.Lauren ve Ryan’ın evlilikleri kırılma noktasına ulaşınca çareyi alışılmadık bir plan yapmakta bulmuşlardı. Birbirlerine yeniden âşık olmanın bir yolunu bulmak için bir ara vereceklerdi. Bir yıl sürecek bu ara için tek bir şart vardı: Birbirleriyle asla iletişime geçmeyeceklerdi. Bunun dışında istediklerini yapmakta özgürdüler.Bu süreçte kendini tanımak için zorlu bir yolculuğa çıkan Lauren, arkadaşlarının ve ailesinin evliliğe kendisinden çok daha farklı bir gözle baktıklarını keşfetmişti. Bu durum, onun iyileşme sürecini ve Ryan’dan ayrı yaşamanın zorluklarıyla baş etme yöntemlerini de etkiliyordu; tek eşliliğe ve evliliğe dair düşünceleri hızla değişiyordu. Kafasında dönüp duran bir soru vardı: Romantizmi, sadakat ve bağlılık olmadan da yaşayabiliyorsa, aşk ve tutku artık birbirine bağlı değilse, geriye ne kalıyordu? Mücadele etmesi gereken ne vardı?Evet, Dedikten Sonra, aşk ilk günkü etkisini yitirmeye başladığında yaşananlar üzerine bir hikâye. Âşık kalmakla, aşkı anlamakla, aşkın peşinden koşmakla ve sahip olduğun her şeyle aşka bağlı olmakla ilgili. Bu, sonsuza kadar sürecek mutluluğa giden yeni bir yol arayan çiftin hikâyesi. “Eğlenceli olduğu kadar acımasızca dürüst bir roman. Muhakkak okunmalı.” –Kirkus “Lauren’ın kendini keşfetme yolculuğunu konu alan Evet, Dedikten Sonra, Jane Green ve Elin Hilderbrand okurlarının aşina olduğu, hareketli ve esprili bir dille yazılmış. Duygusal ve ilham verici hikâye, ilgi çekici bir fikir ve iyi kurgulanmış karakterlerle beslenmiş.” –Booklist “Dokunaklı, muhteşem ve zaman zaman yürek burkan bir hikâye. Taylor Jenkins Read kıvrak bir zekâyla, gerçekten hissedebileceğiniz duyguları kaleme alan bir yazar. Okuyun, tadını çıkarın ve paylaşmayı unutmayın.” –Sarah Jio, Mart Menekşeleri ve Yeşil Deniz Kabuğu kitaplarının New York Times çoksatan yazarı
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Evet, Dedikten Sonra PDF 6.23 MB İndir
Evet, Dedikten Sonra EPUB 6.96 MB İndir
Evet, Dedikten Sonra MOBI 5.49 MB İndir
Evet, Dedikten Sonra ODF 5.86 MB İndir
Evet, Dedikten Sonra DJVU 7.32 MB İndir
Evet, Dedikten Sonra RAR 4.76 MB İndir
Evet, Dedikten Sonra ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Çok fazla edebi değeri yok ama kafa dağıtmak için güzel bir kitap. Yer yer herkesin yaşadığı sorunları güzel bir dille anlatmış.


Lauren ve Ryan 11 senedir birliktedirler ve 6 senedir de evlidirler. Zamanla hayatları monotonlaşır ve birbirlerini sevmemeye başladıklarını düşünmektedirler. Sürekli artan kavgalar ve bencil davranışların başlaması onları değişik karar almaya mecbur eder. evliliklerini kurtarmak için 1 sene görüşmeyeceklerine dair söz verirler. Bu noktadan sonra yaşadıklarını ve ayrı iken ne hissettiklerini okuyoruz. Çiftlerin birbirlerini anlaması için güzel bir örnek olmuş.


heyecanla okuduğum kitap oldu. zaman zaman beni anlattığını düşündüm. günlük ilişkilerimizde bizde böyle sıradan davranabiliyoruz en değer verdiğimiz kişilere. benim bir kaç çıkarım yapmamı sağladı bu kitap. tavsiye ediyorum.evliliği yerine oturuş henüz çocuğu olmamış ya da çocuğu olmuş ilişkisi durağan gelenlere öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*