Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hilal 1. Kitap

Kategori: Edebiyat Yazar: Kenan Yarar Yayınevi: Marmara çizgi Yayınları

Hilal 1. Kitap

Tanıtım Bülteni
Bu kız sizi üzer… Birçoğunuzu üzmüştür de; çünkü sizin gözünüzde o,okulun en güzel kızı... Sizin için o, ergen düşlerininvücut bulmuş hali… Binbir türlü hayal ve fanteziden oluşan bir âlem…Amayanılıyorsunuz.Neticede onun da rüyaları var ve onun rüyaları sizin kâbusunuz. Evde,mahallede, otobüste, okulda dört bir yanını saran hastalıklı zihinlereruhunu gasp ettirmeyen Hilal, arsızlığı ve şirretliğiyletüm çarpık toplumların kâbusu. Hilal, kıvırcık koyun sürüsünün içindezebani kulaklı bir doberman. Arzusu pörsümüşotorite figürlerine karşı eteği dizinin üstüne çıkan bir asi. Bu dünya onuniçin bir lağım çukuru, tatlı rüyalarının habissonunda uyandığı cehennem. Bu cehennemin en serin yeri, Hilal’in kalbive Marmara Çizgi sizi bu serinliğe davet ediyor.Usta çizer Kenan Yarar’ın, ilk olarak 1994 yılında, “Sınıfın En Güzel Kızı” adlıçizgi öyküyle haftalık mizah dergisiHIBIR’ın sayfalarında hayat verdiği Hilal’in daha önce hiç derlenmemiş ilkdönem maceraları, tekrar gözden geçirilmişve renklendirilmiş çok özel bir edisyonla karşınızda
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hilal 1. Kitap PDF 6.23 MB İndir
Hilal 1. Kitap EPUB 6.96 MB İndir
Hilal 1. Kitap MOBI 5.49 MB İndir
Hilal 1. Kitap ODF 5.86 MB İndir
Hilal 1. Kitap DJVU 7.32 MB İndir
Hilal 1. Kitap RAR 4.76 MB İndir
Hilal 1. Kitap ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hilal 1. Kitap PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ilk kitabı alınca devamınıda mutlaka alacaksınız. güzeldi..


Çok severim Kenan Yarar’ı. Devam kitaplarıyla beraber arşivlik bir seri.


Kenan Yarar’ın efsane serisi. Normalde dergide çıkan serisi siyah beyaz iken, toplanan hikayeler renkli hale getirilmiş. oldukça da başarılı.


tarzı sevenler için güzel çizimler ve güzel bir kurgu


Bir kuşağın gençlik, bir kuşağın çocukluk yıllarına tekabül eden, ancak yıllar geçse de klasikliğinden, eski tadından bir şey kaybetmeyen Hilal’in ortaya çıkışı ve serüvenleri. İlk kez okuyacakların bile hoşuna gideceğini düşünüyorum çünkü bölümler arasında bağlantılar, düzenlemeler çok iyi yapılmış. Devamı beklenen seridir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*