Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Özlemek Zamanı

Kategori: Edebiyat Yazar: Sema Bekmez Yayınevi: Postiga Yayınları

Özlemek Zamanı

Tanıtım Bülteni
Oysa karar verip hayatımızda değişiklikler yapmak o kadar kolaydır ki. Kilitleri kırmak, yeniden ruhumuza gençlik yıllarımızdaki pervasızlığı ve özgürlüğü iade etmek sandığımızdan çok daha basit bir eylemdir. Bir düşünceye, bir söze, belki birkaç günlük sürece bakar. Fakat hayır, sonradan sahip olduklarımızı kaybetme korkusu bizi esir almıştır. Hiçbirinin başlangıçta zaten var olmadığını aklımıza getirmeyiz. Başladığımız noktaya dönmek istemeyiz. Ancak daha da fazlasını kaybettiğimiz gün uyanırız bu gaflet uykusundan.           Sema Bekmez yeni kitabı 'Özlemek Zamanı'nda yalnızlık ve sevgi kavramlarının üzerinde durarak okuru içselleştireceği bir okuma sürecine davet ediyor. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Özlemek Zamanı PDF 6.23 MB İndir
Özlemek Zamanı EPUB 6.96 MB İndir
Özlemek Zamanı MOBI 5.49 MB İndir
Özlemek Zamanı ODF 5.86 MB İndir
Özlemek Zamanı DJVU 7.32 MB İndir
Özlemek Zamanı RAR 4.76 MB İndir
Özlemek Zamanı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Bu romanda; Cengiz’in aşkını, aldatmasını , pişmanlığını ve çoğunlukla özeleştirisini bulacaksınız. Romanın çoğu düz yazı olmasına rağmen hiç sıkmadan kendini okunmakta ve bu nedenle bir diğer sayfaya nasıl geçtiğinizi hissetmiyorsunuz. Bu da kitaba canlılık kazandırıyor. Yazar bence bunda başarılı olmuş, heyecanı hiç kaçırmamış ve ayrıca zaman zaman tek kişilik bir tiyatro oyununu izliyormuşsunuz hissini de bulmaktasınız. Kısaca güzel bir roman. İnşallah yazar ve kitabı edebiyat dünyasında hak ettiği yeri alır.
Kitabın kapağı çok güzel olmuş. Tapaj hatasına hiç rastlamadım. Hele ilk ve son sayfalar hemen kapak ile birlikte olmamış ve olması gerektiği gibi bir boş sayfadan sonra kapak ile irtibatlandırılmış. Bu nedenle yayınevini de kutluyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*