Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mücevher / Soğuk 2

Kategori: Edebiyat Yazar: Aşkın Nur Karataş Yayınevi: Parola Yayınları

Mücevher / Soğuk 2

Tanıtım Bülteni
-Sonunda evine ve özgürlüğüne kavuşan bir kızın mutlu masalı.-“Önemli olan seni olduğun gibi sevecek birini bulmak. Güzel, çirkin, iyi, kötü… Bunları önemsemeyen ne olursa olsun sana dünyanın en değerli mücevheri gibi davranacak birini…Zaina onu bulmuştu… Tabi istediği onu bulmak değildi başta istediği sadece özgür olmaktı aşık olmak değil. Aşık olmanın en büyük özgürlük olduğunu da zamanla anladı.Şimdi ise istediği şey özgür olmak değil, sadece Nikolay’ın sevgisi ve o sevgiye de sahip… “Ben o kocaman evrene aşık olan ufacık yıldızım. Onunla aynı yerdeyim ama bir o kadar da uzağım onun bir parçasıyım ama onun sırlarına sahip değilim.Peki, sevdiğiniz adam hakkında bilmediğiniz şeyler olması insanı ne derece etkiler?Nikolay’ın sırları Zaina için artık can sıkıcı bir hale bürünmüştü. Etrafında ki gizem bulutu artık onu boğuyordu en kötüsü ise sevdiği adam hakkında herkesten daha az şey biliyor oluşuydu.Zaina bu sırları öğrendiğinde cesur davranıp Nikolay’ın yanında kalmaya devam edecek mi? Nikolay tehlikeli dünyasında kabul ettiği mücevherini korumayı başarabilecek mi?Kaderin bu iki kalbe çizdiği yolun kalanı tüm heyecanlıyla devam ediyor.“Bana kendimi değerli hissettiriyorsun. Bu çok hoşuma gidiyor.” Gözlerindeki o ışıltı silindi.“Sen zaten çok değerlisin Zaina. Sen benim en nadide mücevherimsin ve bana özelsin.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mücevher / Soğuk 2 PDF 6.23 MB İndir
Mücevher / Soğuk 2 EPUB 6.96 MB İndir
Mücevher / Soğuk 2 MOBI 5.49 MB İndir
Mücevher / Soğuk 2 ODF 5.86 MB İndir
Mücevher / Soğuk 2 DJVU 7.32 MB İndir
Mücevher / Soğuk 2 RAR 4.76 MB İndir
Mücevher / Soğuk 2 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


boş zaman geçirmek için iyi


Devam filmleri genelde ilk filmi aratırlar derler. Çok nadiren ilk filmin üzerine çıkan devam filmleri vardır. Olaylar silsilesini devam ettirse de kendine has bir dokusu var bu kitabın. Belki de ilk kitaptaki karakterlerin hatalarının telafisi gibi…


Zaina ve Nikolay’ın serüveni dur durak bilmeden devam ediyor.
Bu kitapta Nikolay’ı daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Nikolay’ın geçmişi ve sırları ortaya dökülüyor. Ama Nikolay büyük bir hata yapıp aşklarına dem vuruyor. Fazla kitabın konusu hakkında tüyo vermek istemiyorum. Okuyup öğrenin arkadaşlar. Kısacası ben, serinin 2. kitabını daha çok beğendim.
İyi okumalar ve yazarımıza başarılarının devamını diliyorum. Çok iyi bir kitaptı.


Kafasını yormak istemeyenlere , vaktim cabuk geçsin hem de iyi bir ask okuyayim diyenlere, dışı sert ici yumuşak erkek karakter sevenlere, zorluklar karşısında yıkılmayan,şımarık olmayan kadın karakter sevenlere biçilmiş kaftan olan bir kitap. Turu sevenlere Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*