Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Senin Yolun

Kategori: Diğer Yazar: Ömer Ekinci Yayınevi: Nesil Yayınları

Senin Yolun

Tanıtım Bülteni
Bu hayat bir film, senin hayatının filmi. Düşün ki arkanda bir kamera her anını kaydediyor. Nasıl davranacaksın? Nasıl yaşayacaksın? Bir başrol gibi mi? Yoksa figüran gibi mi? Herkes neleri yapman, neleri yapmaman gerektiğini söylüyor. Oysa onlar seninle aynı rüyaları görmüyor. Ne yapacaksın? Başkalarının hayallerinin dublörlüğünü daha ne kadar sürdüreceksin? Bu hayat senin mi? Yoksa senin adına plan yapan, senin yerine hayal kuranların mı?Hep o hayalini kurduğun hayat için ilk adımı atmanın, bu büyük değişimi başlatmanın, kendi yolunu çizip o yolda yürümeye başlamanın zamanı gelmedi mi?Hayat zor, gerçekten zor... Bu kitap, senin yolun boyunca yanında bir yol arkadaşı olacak. Ve bir gün, kendi hayallerini yaşamaya başladığın zaman yanı başındaki bu kitaba bakıp gülümseyeceksin. Bu yazıyı ilk okuduğun günü, bugünü hatırlayacaksın. Bugün geri kalan hayatının ilk günü, yeni hayatına hoş geldin. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Senin Yolun PDF 6.23 MB İndir
Senin Yolun EPUB 6.96 MB İndir
Senin Yolun MOBI 5.49 MB İndir
Senin Yolun ODF 5.86 MB İndir
Senin Yolun DJVU 7.32 MB İndir
Senin Yolun RAR 4.76 MB İndir
Senin Yolun ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Akıcı anlatıma sahip kişisel gelişim kitabı.Kendi tecrübelerini anlatıyor yazar.Girişimcilik konusunda gaza getirici etkiye sahip.Okunabilir,ama okunmasa da olur bence.


Başarılarla dolu bir hayat hikayesi.. Özellikle genç kesimin okuması gereken ve çalışma hayatında başarılı olmak isteyenlerin okuyabilceği güzel bir kitap..


Kişisel gelişim kitabı olarak harika


Yazar kendi hayatından yola çıkarak gerçekçilikten uzaklaşmadan insanlara yol gösteren tarzda bir dil kullanmış. Güzel bir kitaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*