Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Muhammed

Kategori: Edebiyat Yazar: İbrahim Hasan Beygi Yayınevi: önsöz Yayıncılık

Muhammed

Tanıtım Bülteni
İslam Peygamberi’nin mesajından haberdar olan Yahudiler bundan son derece rahatsız olurlar. Nâsıralı İsa’dan sonra şimdi de Muhammed isminde birisi çıkıp kendisinin, Allah’ın elçisi olduğunu iddia etmektedir.Bunu, Benî İsrail’in sonu olarak gören Yahudiler, Arapların arasından çıkan bu peygamberin ortadan kaldırılması gerektiğine karar verirler. Vakit geçirmeden içlerinden birisini casus olarak Hicaz’a gönderirler. Söz konusu bu casusun görevi; gittiği yerlerdeki dostları ve münafıklarla bir olup İslam Peygamberi’ni öldürmek, eğer bunu başaramazsa en azından, Müslüman toplumun içinde fitne çıkartarak, bu mesajın mazlum halklar tarafından duyulmasını engellemektir.Yahudi casus Mekke’ye varır ve Yahudi teşkilatına raporlar sunmaya başlar...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Muhammed PDF 6.23 MB İndir
Muhammed EPUB 6.96 MB İndir
Muhammed MOBI 5.49 MB İndir
Muhammed ODF 5.86 MB İndir
Muhammed DJVU 7.32 MB İndir
Muhammed RAR 4.76 MB İndir
Muhammed ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tam hediye edilecek romanlardan. Biraz tarih, biraz yahudiler, biraz…….. Yazarın ”Bir Rahibin Ali Rüyası” ya da ” Rahip ” isimli kitabı da benzer bir roman.Tavsiye ederim.


yazarın daha önce rahip isimli kitabını okudum.. farklı bir bakış açısına sahip olan kitabın konusunu da çok beğenmiştim.. eminim bu kitabı da en az rahip kadar başarılıdır..


peygamberin hayatını yahudi bir ajanın gözüyle müthiş bi şekilde anlatmış.


Peygamberimizle ilgili okuduğum en nadide eserlerden biriydi.Eserin sonu sıra dışı bitiyor. Dil ve üslup çok iyi. Mutlaka okuyun.


mutlaka okunması gereken bir eser.Bir yahudi ve münafık ajanın peygamberimiz hakkında yaptığı araştırmaları rapor halinde üslerine sunmasından oluşuyor.Ne yazıkki hakikati görüp inanmıyor ama onun üstü olan haham iman ederek medineye gidiyor.Etkileyici bir anlatım.Kesinlkle okuyun ve okutun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*