Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Matilda’nın Son Valsi

Kategori: Edebiyat Yazar: Tamara McKinley Yayınevi: Arkadya Yayınları

Matilda’nın Son Valsi

Tanıtım Bülteni
Ruh şarkı söylediğinde gözlerde yaş yoksa, kalp kırıklarını iyileştiremez… Jenny Sanders renkleri tuvalde konuşturan ünlü bir ressamdır. Ama hayatı, siyah-beyaz renklere bürünmüştür. Ta ki yirmi beşinci yaş gününde çok sevdiği eşinden ummadık bir hediye alana kadar… Bu hediye hep hayalini kurduğu bir çiftlik evidir. Churinga… Jenny merakına yenik düşerek Avustralya kırsalındaki çiftliğe gitmeye karar verir. Adıyla adeta bir tılsımı çağrıştıran bu evdeki bir tablo ise onun dikkatini çeker. Churinga’yı tasvir eden bu tabloya bakarken kulağına uzaklardan bir yerden bir vals çalınır. O an bu yerle ilgili duyduğu dedikodular gelir aklına. Churinga ve eski sahibesi Matilda Thomas efsanesi… Jenny artık sahibesi olduğu Churinga’nın kutsal mı, yoksa lanetli mi olup olmadığını zamanla görecektir. Ve bunu öğrenmek için de tek yapması gereken, dillere destan Matilda’nın çağrısına cevap verip valse eşlik etmektir… Parçalanmış bir hayatı yeniden inşa etmenin, çaresizliği çareye dönüştürmenin ve bazen de imkânsıza yenik düşmenin hikâyesi Matilda’nın Son Valsi…  “Tamara McKinley’nin kaleminden dökülen bu hikâyeye karşı koyamayacaksınız. Trajedi, dram, aşk ve daha fazlası için bu valse kulak verin.”  USA Publishers Weekly
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Matilda’nın Son Valsi PDF 6.23 MB İndir
Matilda’nın Son Valsi EPUB 6.96 MB İndir
Matilda’nın Son Valsi MOBI 5.49 MB İndir
Matilda’nın Son Valsi ODF 5.86 MB İndir
Matilda’nın Son Valsi DJVU 7.32 MB İndir
Matilda’nın Son Valsi RAR 4.76 MB İndir
Matilda’nın Son Valsi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk defa bir arkadya kitabını beğenmedim.


çok dram barındıran bir kitap ..özellikle mathilda nın hikayesi gerçekten yorucu ve bu kadarı da olmaz artık dedirtecek cinsten..jennifer ın hikayesi ise tahmin edilebilir bir şekilde son buldu..


Sıkıcı başlayan sonlara doğru açılan bir kitap büyük dram var sonunda


Kendine hediye edilen çiftlik evinde geçmişinin sırlarını keşfederek aile köklerini bulan Jenny nin hikayesini elinizden bırakamayacaksınız .


Etkileyici ve sonu şaşırtan bir kitaptı bir çırpıda okudum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*