Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dolfi ile Marilyn

Kategori: Edebiyat Yazar: François Saintonge Yayınevi: Altın Kitaplar

Dolfi ile Marilyn

Tanıtım Bülteni
Hitler’in klonu oturma odanızda, Marilyn’in klonu mutfağınızda sizi bekliyor olsa ne hissederdiniz?Yıl 2060. Yer dünya. Klonlanmanın artık hayal olmadığı bir dünyaya hoş geldiniz! İnsan klonlamanın serbest olduğu postmodern bir toplum yapısında, günlük yaşamın akışı içinde, her yerde klonlanmış insanlara rastlamak, hatta sıradan insan- ların bir zamanlar ulaşmasının mümkün olmadığı kimi kült karakterlerle arkadaş olmak alışıldık bir durumdur. Marilyn Monroe’nun klonunun eşiniz, hizmetçiniz ya da sekrete- riniz olması işten bile değildir. Ya da Adolf Hitler’in klonu Dolfi, evinizin salonunda arkadaşlık etmek için sizi bekliyor olabilir. Hatta Marilyn ve Dolfi’nin kaderi tüm bu postmodernite içinde bir yerlerde birbirine bağlanabilir. Ancak bir süre sonra Adolf Hitler’in klonlanması yasaklanır ve iki kader arkadaşı ortadan kaybolur. Ne Marilyn’den haber vardır ne de Dolfi’den. Ta ki günün birinde Dolfi, Adolf Hitler adıyla Germaniya şansölyesi olarak ortaya çıkana kadar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dolfi ile Marilyn PDF 6.23 MB İndir
Dolfi ile Marilyn EPUB 6.96 MB İndir
Dolfi ile Marilyn MOBI 5.49 MB İndir
Dolfi ile Marilyn ODF 5.86 MB İndir
Dolfi ile Marilyn DJVU 7.32 MB İndir
Dolfi ile Marilyn RAR 4.76 MB İndir
Dolfi ile Marilyn ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Arkadaşıma hediye almıştım ve çok beğenerek okudu


Kitap 2060 ta geçiyor diye beklentiyi çok arttırmış herkes. Kitapta asıl anlatılmak istenen klonlu bir Dünya hayatı nasıl olabilir ne gibi sıkıntılar veya çözümler getirebilir. Zaman zaman yazarın psikolojik tespitleri yerinde az ve öz olacak şekilde anlatıma dahil edilmiş. Şahsen ben bu konuya değinildiği için mutluyum. Belki de o günler çok daha yakındır…


kurgusu hayal kırıklığı yarattı. fazla fantastik bir olay yaşatılmış.


Konu ve kapak resmi olarak ilgimi çektiği için bu kitabı aldım. Üç defa başlayıp yarım bıraktığım bir kitap oldu. Alacak arkadaşlar için iki defa düşünmelerini öneririm.


Kurgu ve yaklasim hayal kirikligi yaratti. Dil ona karsilik akiciydi. Klonlama konusuna ahlaki bir bakisi hissettirmeden aktariyor. Bence BBC’nin Humans dizisinin esinlendigi kaynak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*