Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Spor Yönetim Sanatı

Kategori: Spor Yazar: Dr. Bilge Donuk Yayınevi: ötüken Neşriyat

Spor Yönetim Sanatı

Tanıtım Bülteni
Disiplini, verimliliği, kaliteyi, hızı ve başarıyı sağlayacak yöntemleri esas alan modern yönetimler çağında kurumların hayatta kalması; değişen iç ve dış çevre şartlarına uyumlu olması ve rakipleriyle rekabet edecek çağdaş yönetim tekniklerini kullanması ile mümkün olacaktır. Bu yüzden değişim ve profesyonelleşme kaçınılmazdır. Türkiye’de spor, diğer iş sektörlerinde uygulanan yönetim modelleri ile yönetilmeli, spor yönetimi konusunda eğitim görmüş profesyonel yöneticiler ile çalışılmalı ve kişilere bağlı kalmadan kurumsallaşmış bir yapıya geçilmelidir. Spor yönetiminde genel yönetim anlayışının ilke ve prensiplerinin uygulanmasını amaçlayan Spor Yönetim Sanatı’nda ilk olarak “insan ve yönetim” konusu incelenmiş, daha sonra spor yönetimi, spor pazarlaması, stratejik spor yönetimi, sporda çağdaş yönetim modelleri, spor işletmeciliği ve spor yönetiminde etik konuları hakkında bilgiler verilmiştir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Spor Yönetim Sanatı PDF 6.23 MB İndir
Spor Yönetim Sanatı EPUB 6.96 MB İndir
Spor Yönetim Sanatı MOBI 5.49 MB İndir
Spor Yönetim Sanatı ODF 5.86 MB İndir
Spor Yönetim Sanatı DJVU 7.32 MB İndir
Spor Yönetim Sanatı RAR 4.76 MB İndir
Spor Yönetim Sanatı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Spor Yönetimi konusunda detaylı ve gayet anlaşılır bir dil ile yazılan kitap, hem spor yöneticileri hem de öğrencileri için başucu kitabı olamaya adaydır. Bilge Hocanın ellerine sağlık.


Kitap, spor yönetimini geniş bir perspektifte ve detaylı bir şekilde günümüzün çağdaş yönetim anlayışına göre ele alıyor. Spor kulüplerinde, federasyonlarda, belediyelerin spor departmanlarında çalışan yöneticiler tarafından, aynı zamanda spor sektöründe kariyer yapmayı planlayan kolejlerde ve devlet okullarında çalışan beden eğitimi öğretmenleri tarafından mutlaka okunması gereken bir kitap. Ben şahsen kitabı 2 kez bitirdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*