Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Damascena

Kategori: Edebiyat Yazar: Holly Lynn Payne Yayınevi: Doğan Novus

Damascena

Tanıtım Bülteni
“Gül sessizce aşktan söz eder, yalnız kalbin anladığı Dilde” Bulgaristan dağlarındaki bir manastırda bir doğum gerçekleşir. Annesi, bebeği terk etmeden önce ona adını fısıldar: Damascena…Damascena on iki yaşına geldiğinde kayıp annesini aramaya çıkar ve kader onu Mevlânâ’nın dostu Şems ile karşılaştırır…Şems artık Damascena’nın hem manevirehberi hem koruyucusu olacaktır…Damascena’nın Şems’in rehberliğinde yetiştirdiği muhteşem güller onu hem bir azize mertebesine çıkarır, hem cadılıkla suçlanmasına neden olur… Güvende olmak için sığındığı manastırda çıkan yangında ağır yaralanır; onun hayata dönmesi sadece bir kişinin elindedir: Mevlânâ…Damascena, yaralı geldiği Konya’da Mevlânâ’nın en yakınındaki insan olacak, güllerin dikenleri kadar acıtıcı, bir masal kadar büyüleyici bir yoldan geçecektir…Damascena,  bizi kalbin bilgeliğini aşarak acımızı aşka dönüştürmeye davet ediyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Damascena PDF 6.23 MB İndir
Damascena EPUB 6.96 MB İndir
Damascena MOBI 5.49 MB İndir
Damascena ODF 5.86 MB İndir
Damascena DJVU 7.32 MB İndir
Damascena RAR 4.76 MB İndir
Damascena ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Konusuna meraklıysanız, bu kadar iyi olan alternatifi pek yok.


Tasavvuf ile ilgili okuduğum pek çok kitap arasından sıyrılıp kendini belli edebilecek güzel bir eser olmuş.Yazarımızın kitabı yazmadan önce başarılı araştırmalar yaptığı ortada. Keyifle okudum.


konu yabancı bir yazarın kaleminden oldukça iyi bir şekilde ele alınmış


İçinde bolca öğreti ve bakış açısı bulunan güzel bir kitap..alıntılarımı yazarken ve seçerken çok keyif aldım..kitapta Şems’in baş karakterlerden olması başlı başına bir keyif zaten..


Mevlana, Şems ve tasavvuf hakkında pek çok roman okumuş bir kişi olarak söylüyorum ki okuduklarım arasında farkını ortaya koyan çok güzel ve üzerinde epeyce çalışılmış bir eserdi. Yazar yabancı olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarmış. Tasavvuf herkesin etkileyici işleyebileceği bir konu değil. İşin özünü bilmek bunu ilmek ilmek işlemek gerekiyor. Harikaydı tadı damağımda kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*