Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kemik Saatler

Kategori: Edebiyat Yazar: David Mitchell Yayınevi: Doğan Kitap

Kemik Saatler

Tanıtım Bülteni
“Her canlı doğar, büyür, ölür; değil mi? Hayatın sözleşmesinde yazar bu. Ama ben buraya, bazı ender durumlarda bu değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddenin… tadil edilebileceğini söylemeye geldim.” David Mitchell, Hayalet Yazılar, 9. Rüya, Bulut Atlası, Siyah Kuğu Parkı ve Jacob de Zoet’in Bin Sonbaharı romanlarının yazarıdır. John Llewellyn Rhys Ödülü’nü, Geoffrey Faber Ödülü’nü ve South Bank Show Edebiyat Ödülü’nü kazanan yazar, iki kez de Booker Ödülü finalistleri arasında yer almıştır. Mitchell 2003 yılında Granta’nın Britanyalı En İyi Genç Romancılar listesine de seçilmiştir. “Gerek ülkemizde gerek dünyada yaratıcı zekâsını en iyi konuşturan yazarlardan biri…” Independent “Zihnini açıp bakacak olursanız sihirli ve çılgın bir yaratıcılık ve fikir bolluğu fışkıracak üzerinize.” The Times “Baş döndürücü, akıl almaz güzellikte…” Daily Mail “Mitchell’ın hayal gücü sınır tanımıyor, açık kapı bırakmıyor, üstelik çok da güldürüyor.” Sunday Telegraph
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kemik Saatler PDF 6.23 MB İndir
Kemik Saatler EPUB 6.96 MB İndir
Kemik Saatler MOBI 5.49 MB İndir
Kemik Saatler ODF 5.86 MB İndir
Kemik Saatler DJVU 7.32 MB İndir
Kemik Saatler RAR 4.76 MB İndir
Kemik Saatler ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İyi kurgulanmış bir kitap fakat çeviri kurbanı olduğunu düşünüyorum. Olay örgüsü, fantastik ögeler güzel fakat bazı cümleler çeviri kitap okunduğunu fazla hissettiriyor. Yine de okunabilir.


Yazar fantastik olacağım diye zorlamasa, ana karakterin 60 yıllık yolculuğunu realist bir şekilde okura aktarsa belki daha başarılı bir roman ortaya çıkacaktı. Ama yine de okumaya değer bir kitap, reenkarnasyona ilgi duyanların ise mutlaka okuması gerek.


Çok güzel bir kitaptı. Kültürel açıdan birçok şey kazandırdı. David Mitchell’ın bütün kitapları okunmaya değer.


Değişik konulu, ancak anlatımda sorunları olan, sabır isteyen bir kitaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*