Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yarınlar Bizim

Kategori: Edebiyat Yazar: Larry Collins Yayınevi: Doğan Kitap

Yarınlar Bizim

  • çevirmen: Orhan Azizoğlu
  • Yayın Tarihi: 10.11.2000
  • ISBN: 9789756719541
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 411
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
İran'ın üç tane nükleer başlıklı füzeye sahip olduğunu öğrenen CIA, bunların uyuşturucu kaçakçılığından kazanılan paralarla elde edildiğini düşünmektedir. Olayı araştırması için eski ajan ve Uzakdoğu uzmanı Jim Duffy tekrar göreve çağrılır. Uyuşturucuya akan paranın izini sürerek İran'ın silahlanmada kullandığı paranın kaynağını belirlemeye çalışanı Duffy'yi, Tel Aviv'in bombalanması ihtimaline dek uzayacak şaşırtıcı olaylar beklemektedir...Yarınlar Bizim'de Pakistan, Afganistan, İran yolunu izledikten sonra Türkiye'de eroine dönüşen ve Avrupa piyasalarında "en iyi mal" etiketiyle satışa sunulan haşhaşın öyküsü anlatılıyor. Ayrıca, İran terör örgütlerinin İslamiyet adına işlediği cinayetler ve nükleer silahla bir soykırım girişimi de söz konusu. Susurluk Olayı ve bu olayın uyuşturucu tacirleriyle olan bağlantısının da anlatıldığı Yarınlar Bizim'i Larry Collins, çeşitli örgütlerden. özellikle de CIA'dan ve İngilizlerin M15'inden edindiği bilgilerden yola çıkarak yazdı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yarınlar Bizim PDF 17.06 MB İndir
Yarınlar Bizim EPUB 19.06 MB İndir
Yarınlar Bizim MOBI 15.05 MB İndir
Yarınlar Bizim ODF 16.05 MB İndir
Yarınlar Bizim DJVU 20.07 MB İndir
Yarınlar Bizim RAR 13.04 MB İndir
Yarınlar Bizim ZIP 12.04 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Dünyada uyuşturucu trafiği, Afganistan bugün neden bu halde, Avrupa uyuşturucu pazarında Türk vatandaşları, Dünya uyuşturucu pazarında Türkiye’de üretilen eroinin yeri… Bu gibi konuları merak edenlere tavsiye edilecek bir kitap. Nedenleri, nasılları, sonuçları… Filmi yapılsa en az 3 seri olurdu. Tavsiye ederim.


“Yarınlar Bizim”, bütün şablonlarıyla; uluslararası haber alma teşkilatları ve uluslararası suç örgütleri arasındaki “savaş”ı konu ediniyor. Romanın bahse değer en önemli özelliği, hikaye içerisinde Türkiye’den, medyamızda boy gösteren tanıdık isimlerden ve olaylardan sözediliyor olmasında.


“Yarınlar Bizim”de Pakistan, Afganistan, İran yolunu izledikten sonra Türkiye’de eroine dönüşen Avrupa piyasalarında “en iyi mal” etiketiyle satışa sunulan haşhaşın öyküsü anlatılıyor. Ayrıca, İran terör örgütlerinin İslamiyet adına işlediği cinayetler ve nükleer silahla soykırım girişimi de kitabın konuları içinde yeralıyor


Aslında kitabın konusu çok güzel, fakat akıcı bir dil kullanması daha iyi olurdu. Çünkü bu tür kitapların çoğu filmlere çevrildiğinden dolayı kimse bu tür eserler okumak istemiyor. Bence bu kitabı okumaya niyetiniz varsa siz okuyun ama daha karar vermediyseniz bence bir düşünün…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*