Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kekeme Çocuklar Korosu

Kategori: Edebiyat Yazar: Tarık Tufan Yayınevi: Birey Yayınları

Kekeme Çocuklar Korosu

  • Yayın Tarihi: 30.10.2000
  • ISBN: 9789758527687
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Sizler!!! Yaşamı sözcüklerde boğanlar, hayat yoksulları. Aşksızlıktan ölenler, ciddiyetten ölenler, standart yaşam budalaları... Allah kadar cezalandırıcı olduklarını düşünenler, cenneti etiketleyenler, cehennem reklamcıları... Sensualistler, dualistler, optimistler, pesimistler, pragmatistler, fonksiyonalistler, pozitivistler, marksistler, satanistler, Müslümcüler, Orhancılar.. Sizler!!! Eşcinseller, feministler, yeşil dünya veletleri..."- Neden sustun, devam et hadi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kekeme Çocuklar Korosu PDF 5.98 MB İndir
Kekeme Çocuklar Korosu EPUB 6.68 MB İndir
Kekeme Çocuklar Korosu MOBI 5.27 MB İndir
Kekeme Çocuklar Korosu ODF 5.63 MB İndir
Kekeme Çocuklar Korosu DJVU 7.03 MB İndir
Kekeme Çocuklar Korosu RAR 4.57 MB İndir
Kekeme Çocuklar Korosu ZIP 4.22 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitap şehrin insan hayatında yarattığı boşluğu insanın içini biraz acıtarak güzel bir şekilde anlatıyor.önemli olan kalabaılk arasında yaşamak değil kendimizi yalnızlığa mahkum etmemek.türbanla ilgili olan yazı tek kelimeyle harikaydı.yazarın yüreğine sağlık


Kitap yorumlarının kitapları satın almamda etkisi çok fazla…Kitabı beğenen ve tavsiye eden kişilerden özür dileyerek beğenmediğimi söylemek istiyorum. Şimdiye kadar satın alıpta,beni hayal kırıklığına uğratan tek kitap oldu. Son sayfasına kadar bir umutla okudum ama nafile, hçbirşey bulamadım. Edebiyat yapmanın anlamı, anlaşılamamak ve karmaşa olsaydı eğer başarılı olabilirdi. Vakit kaybetmeyin bence…Tavsiye edemiyorum.


Yazar sadece orjinal olmaya çalışmış ama çok bayat bir numara ve ters tepmiş.Özenti dolu bir kitap.


edebîanlamda ne derece iyidir bilemem ama kimi zaman kendimle karşı karşıya kalışlarım alabildiğine ürküttü beni ve bu ürkeklikle beraber tarifsiz bir hazza sürüklendim. tavsiye edemem bu kitabı sizlere çünkü aynı çokgenin içinde bulamayabilirsiniz kendinizi. ama emin olun; yazarın bu kitabındaki cümlelerinde hiç bir iddia yok kendini beğendirmeye dair! belki de yanılmışımdır? heyecan veren de b:)


İç dünyaya bir dalış…Kitabı okuduktan sonra düşündüm ” toplumsal benliğim ve içimdeki gerçek benliğim ” ile ben de bu kadar barışık olabilir miyim?..Topluma karşı çizdiğiniz kişiliğiniz ve içinizdeki nefsiniz, benliğiniz arasında geçen diyaloglar, tartışma ve çatışmalar..Olaylar karşısında gerçekten ağzınızdan dökülen sözcükleri mi sarf etmek istiyorsunuz, yoksa gerçek benliğinizin sarf etmek istediği sözcükler daha mı başka.. İsterseniz bir düşünün! Kitap, sizi bu düşünce anaforuna sürüklüyor.Korkmayın, sonunda bir düşünce kaosuna girmiyorsunuz. Düşünceleriniz netleşiyor hayatın,yaşamın,insanların ve O’nun yarattığı her şeyin güzelliklerinin düşünce ve detayların keşfinde yattığını görüyorsunuz. Nefsiniz ve benliğinizi keşfetme adına güzel bir kitap…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*