Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fırat’ın Matematik Korkusu

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Elvin Öven Yayınevi: Kırmızı Kedi çocuk

Fırat’ın Matematik Korkusu

Tanıtım Bülteni
Fırat da birçoğumuz gibi “Matematik normal hayatta ne işimize yarayacak ki?” diyen bir çocuktu. Ancak bu kitapta okuyacağınız eğlenceli öykülerle matematiğin sadece bir ders değil, bir hayat biçimi olduğunu,Fırat’la birlikte siz de öğreneceksiniz! Matematiğe önyargıyla yaklaşan milyonlarca çocuktan biri Fırat.Ancak o, matematiğin sayılardan ya da bir dersten öte, bir yaşam biçimi olduğunu keşfetmeye, böyle bir serüvene atılmaya hazır.Bu serüvende, çocuklarına doğru rol-model olan anne-babalara, bilimin eğlenceli dünyasının kapılarını öğrencilere açan, öğretilerin günlük hayatla ilişkisini irdeleyen öğretmenlere büyük sorumluluklar düşüyor.Düşünen, okuyan, sorgulayan, araştıran, çözüm üretebilen bireyler olma yolunda bütün öğrencilere destek olacak, destek olurken eğlendirecek bu çalışmayla matematiğe farklı bir gözle bakacaksınız.  
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fırat’ın Matematik Korkusu PDF 6.23 MB İndir
Fırat’ın Matematik Korkusu EPUB 6.96 MB İndir
Fırat’ın Matematik Korkusu MOBI 5.49 MB İndir
Fırat’ın Matematik Korkusu ODF 5.86 MB İndir
Fırat’ın Matematik Korkusu DJVU 7.32 MB İndir
Fırat’ın Matematik Korkusu RAR 4.76 MB İndir
Fırat’ın Matematik Korkusu ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitabı kızım için aldım çok memnun kaldım tavsiye ediyorum


Bu kitapları öğrencilerim için aldım. Fırat serisini severek okuyoruz


Matematikle tek alakası içerisinde bazı problemlere ve çözümüne yer vermiş olması. Onun dışında Fırat adında bir çocuğun bölük pörçük hikayelerinden oluşuyor. Çocuklar pek sevmedi.


Kitap güzel. Ancak kitabın hitap ettiği yaş seviyesini belirlemek bir zor. Çünkü kitabın içeriği ya da genel izlenimi 6. sınıf öğrencilerini işaret ediyor olsa da kitaptaki matematik soruları, problemleri 8. sınıf öğrencilerinin (Sağlam matematik altyapısı olmayan 8. sınıflar bile zorlandı.) seviyesine uygun. Kitabı 6, 7 ve 8. sınıflara da okuttum.


İsminde olduğu gibi bir matematik korkusu falan yok kitapda. Sadece Fırat’ın okul macerasının aralarına ufak matematiksel işlemler ve çeşitli genel kültür bilgileri sıkıştırılmış bir kitap. Yazı puntosu olarak 5. Sınıf seviyesinde ancak içinde geçen matematik konuları 8.sinifa yönelik. Bu nedenle maalesef bir çelişki söz konusu. Matematik içeren birçok kitap okudum bu en acemicelerindendi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*