Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Büyük Prens

Kategori: Edebiyat Yazar: Mikail Adıgüzel Yayınevi: Az Kitap

Büyük Prens

Tanıtım Bülteni
Her şey büyümekle başladı.Sevmelerimiz değişti,Ağlamalarımız değişti,Hayallerimiz değişti…İlk yalanı o zaman söyledik.Annemizi o gün dinlemedik işte.Oysa çocuktuk:Küçücük dünyamızda ne kadar da masumduk.Sonra bir gün yaşlı bir nene şöyle dedi bana:“Büyümek, kibirli kişilerin işidir.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Büyük Prens PDF 6.23 MB İndir
Büyük Prens EPUB 6.96 MB İndir
Büyük Prens MOBI 5.49 MB İndir
Büyük Prens ODF 5.86 MB İndir
Büyük Prens DJVU 7.32 MB İndir
Büyük Prens RAR 4.76 MB İndir
Büyük Prens ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Küçük prensten sonra aradığımı bulamadım.


Okurken durup düşündüğüm o güzel çocuk kitaplarından ya da çocuk kalabilenlerin kitabı diyelim…


İlginç hikayelerden oluşuyor. Hikaye içinde hikaye var.Basit hikayelerle güzel hikmetler sunuyor.


Yediden yetmişe herkese hitap eden bir kitap. Okudukça bazı şeyleri sorguladığımı ve bunların hayatıma olumlu şeyler kattığını gördüm. Her insanın hayatında bir kez olsun okuması gerektiğini düşünüyorum. Yüreğinize sağlık.


Bazı iyi kitaplar vardır, okuyup bitirdikten sonra kapağı kapattığınız zaman “bu kitabı hiç unutmam herhalde” dersiniz; bazı çok iyi kitaplar vardır, bitirdikten sonra, bittiğine üzülür “acaba tekrar ne zaman okusam” planını yaparsınız.
Saygı değer meslektaşım Mikail Adıgüzel ‘in yazmış olduğu bu eser de tam iki defa üç defa beş defa okumalıklardan olmuş. Sayfalar su gibi akıp giderken altını çizeceğiniz cümlelere karar vermek kolay olmuyor. Hangi cümlede karar kılsanız, diğerinin hakkına girmiş hissedip en sonunda anlamlı cümle seçme telaşını bırakıyorsunuz ve bitince de kitabı yeniden yeniden okumak istiyorsunuz.
Mikail hocamızın, hayal gücüyle konuşturduğu kaleminin yanı sıra, özel bir öğrencisinin karikatür çizimleri de tebessüm ettiriyor sizi.
Mutlaka, almanız, okumanız ve cümleleri üzerinde düşünmeniz gereken bir kitap. Mutlu olmayı, gönül gözüyle bakmayı ve çocukluğunu unutmuş insanlığa eminim ki çok iyi gelecek..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*