Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bay Mükemmel

Kategori: Edebiyat Yazar: Aşkın Nur Karataş Yayınevi: Parola Yayınları

Bay Mükemmel

Tanıtım Bülteni
Acıdan zevk alınabilir mi?Biri bana bunu Alp ile tanışmadan önce sorsa kesinlikle “HAYIR” derdim.O bütün hayırları mı “MÜMKÜN” kıldı.Bir enkaz olan hayatımı ateşe vermiştim, ateş küle dönüşmüştü, ama o tüm külleri yeniden alevlendirdi.Nazenin üniversite son sınıf öğrencisidir. Hayattan tek istediği acı dolu geçmişinden sıyrılıp yeni bir hayat kurmaktır. Çocukluğunda yaşadığı şiddet dolu günleri unutmaya çabalarken... Ona tüm acıları tekrar hatırlatacak bir adamla tanışır... Bu yakışıklı, zengin ve gizemli adam ona hiç bilmediği zevkler tattıracak, Nazenin’in kapatmaya çabaladığı yaralarını deşerken varlığından bile haberi olmadığı duyularını canlandıracaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bay Mükemmel PDF 6.23 MB İndir
Bay Mükemmel EPUB 6.96 MB İndir
Bay Mükemmel MOBI 5.49 MB İndir
Bay Mükemmel ODF 5.86 MB İndir
Bay Mükemmel DJVU 7.32 MB İndir
Bay Mükemmel RAR 4.76 MB İndir
Bay Mükemmel ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Grinin elli tonu kitabının yerli versiyonu. +18 yönler grinin elli tonuyla aynı ama hikaye ve kurgu biraz daha yöresel. Ortaya karışık gibi. Bu tarz sevenlerin keyifle okuyacağını düşünüyorum.


Bu tarz kitap okumayı sevenler için biçilmiş bir kaftan.Yazar açık yüreklilikle zaten etkilendiğini belirtmiş olmasına rağmen yinede tebrik edilmeli.Kim bilir belki de elli ton serisinden önce çıkmış olsaydı elli ton yazarının Aşkın Nur Karataş tan etkilendiğini düşünecektik:)


Yazarın okuduğum 3. kitabı. Bu serinin de birinci kitabı olan bu kitapta akıcı anlatımlı, romantik ve sex dolu bir kitap. Bildiğiniz Grinin Elli Tonu serisine benziyor.
İki yaralı kalp ve birbirlerinin yaralarını acaba kapatabilecekler mi?
Nazenin çok kötü bir çocukluk çekmiş ve yakışıklı, zengin olan (Nazenin’in değimi ile ) Bay Mükemmel ile tanıştıktan sonra acıdan da zevk aldığını anlar ve bilmediği bir hayata açar kapılarını ama bu hayat Ona çocukluk kabuslarını geri getirir. Bakalım bu zevkli duyguları yaşarken Nazenin aşktan uzak durabilecek mi?
İyi okumalar…


Wattpadde okuduğum bu kitap bir turk yazarin elinden çıkmış,benzeri yabancı romanlardan esinlenmiş olsa da konular hic eğreti durmadan birbiriyle harmanlanmis, anlatımı düzgün,Turk kahramanları inandırıcı,oldukça iyi bir erotik romans. Turu sevenlere kesinlikle tavsiye ederim ancak tekrar söylüyorum etkilenmeleri fark edip bu gri bu crossfire bu bilmem ne demeyin çünkü yazar bunu açık yüreklilikle daha kitaba başlarken belirtmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*