Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Atlantis’in Muhafızları

Kategori: Edebiyat Yazar: Alyssa Day Yayınevi: Martı Yayınları

Atlantis’in Muhafızları

Tanıtım Bülteni
Atlantis'in kaderi yaklaşıyor… Poseidon Savaşçıları, insanlığın karşısında beklenmedik düşmanlar ve ittifaklar oluşturulduğunu öğrenir. Ancak, lanetli bir Atlantis savaşçısı ile yalanları görme yeteneğine sahip bir kadın arasında başlayan aşktan daha beklenmedik bir şey yoktur... Duygusuz bir savaşçı… İki bin yıl önce Poseidon tarafından duyguları yok edilerek lanetlenen Atlantisli savaşçı Brennan’ın üzerindeki bu leke, Tiernan’la tanıştığında silinmeye başlar. Bu kadın, Doğrucu adı verilen ve yalanları görebilen bir insandır. Brennan, taparcasına sevdiği kadını kaybetme ihtimaliyle ölümcül korkular yaşar. Tiernan’la dünyayı kurtarma savaşını bir arada yürütmeye çalışan savaşçı amacına ulaşabilecek midir? Gerçegin gözü kulagı… Muhabir olan Tiernan'ın işi, yalanı veya sahtekârlığı görme konusundaki eşsiz kabiliyetine oldukça uygundur. Ancak genç kadın, insan ve biçimdeğiştirenlere karşı korkunç deneyler yapan bilimadamlarını fark edince büyük bir tehlikenin içine düşer. Onu bu kötülüğe karşı yalnızca güçlü bir Atlantisli koruyabilir. Dünyanın geleceği tehlikeye girmişken, bu ikili ölümü aşıp insanlığı kurtarabilecek midir?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Atlantis’in Muhafızları PDF 6.23 MB İndir
Atlantis’in Muhafızları EPUB 6.96 MB İndir
Atlantis’in Muhafızları MOBI 5.49 MB İndir
Atlantis’in Muhafızları ODF 5.86 MB İndir
Atlantis’in Muhafızları DJVU 7.32 MB İndir
Atlantis’in Muhafızları RAR 4.76 MB İndir
Atlantis’in Muhafızları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Serinin en güzel kitaplarından biriydi. Yine fantastik romans türündeydi ve kitabın ilk sayfasından son sayfasına kadar heyecan hiç durmuyor özellikle son 100 sayfada nefes kesen detaylarla okuru şaşırtıyor yazar. Bu kitapta savaşçılardan Brennan’ın duygularına o kadar güzel değinmişti ki kitabı oldukça etkileyici yapmıştı. Fantastik romans severler mutlaka okumalı.


Yazarın diğer kitapları kadar sürükleyici bir kitaptı.Severek okuyorum.


fantastik kahramanları sevenler kesinlikle okumalı


Serinin diğer kitapları gibi bu da çok güzel, zevkle okunuyor, heyecanla serinin diğer kitaplarını bekliyorsunuz. Bence tek sıkıntı yayınevinin seri yayınlarda arayı açık tutması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*