Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tekrar Ergen Olsam

Kategori: Diğer Yazar: Fatma S. Uğuz Yayınevi: Martı Yayınları

Tekrar Ergen Olsam

Tanıtım Bülteni
 Ruhumu satsam geçinebilir miyim acaba? “Güçlünün daha güçlü olduğu, fakirin daha fakir olduğu çağdan sesleniyorum. Hoşunuza gitmedi mi? O zaman televizyonu açın.Bakın, orada her şey günlük güneşlik. Biliyor musunuz, o günlere geri dönmek isterdim. 90’lara...İnternetin bağımlısı olmadığımız döneme... Toplumsal ayrışmanın, canlı bombaların, savaşların, karışıklıkların bizden uzak olduğu döneme... Ve kesinlikle müziğin daha iyi olduğu döneme!” 80 kuşağından genç bir kadın öğretmenin hayatla imtihanı çetin geçmektedir. Bir taraftan işsizlik diğer taraftan gelecek kaygısı Öykü’yü çıkmazlarla dolu bir yola sürüklemektedir. Kaygısız geçirdiği öğrencilik yıllarını özlemle anarken bir gün başına gelen bir mucizeyle ergenliğine geri döner. Geçmişinde yaptığı hatalardan ders çıkartarak geleceğini yeniden şekillendiren Öykü’nün zaman yolculuğunda acaba onu ne gibi sürprizler beklemektedir?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tekrar Ergen Olsam PDF 6.23 MB İndir
Tekrar Ergen Olsam EPUB 6.96 MB İndir
Tekrar Ergen Olsam MOBI 5.49 MB İndir
Tekrar Ergen Olsam ODF 5.86 MB İndir
Tekrar Ergen Olsam DJVU 7.32 MB İndir
Tekrar Ergen Olsam RAR 4.76 MB İndir
Tekrar Ergen Olsam ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Gençlerin okuması gereken kaliteli bir kitap. Sistem eleştirileri, eğlenceli bir kurguyla harmanlanmış. Okurken elimden bırakmak istemedim.


Wattpad kalitesinin çok üstünde bir kitap. Bir lise güzellemesi değil özellikle belirtmek isterim. Akıcı bir hikaye yazılmakla kalınmamış,cesur sistem eleştirileri de içeren düşündürmeyi başaran bir kitap olmuş.


Mükemmel bir yorumla anlatılan , harika bir kitap . Uzun zamandır çıkmasını bekliyordum , ayrıca Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde çıkması ayrı bir anlam katmış .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*