Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta

Kategori: Siyaset Yazar: Hüseyin Hakkı Kahveci Yayınevi: Ulak Yayıncılık

Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta

Tanıtım Bülteni
Kaynaklara göre Rabıta, şirktir. Çünkü İslami gözükerek Yahudi ve Hıristiyanlığa hizmet etmektedir.Ortadoğu’da Amerikancı İslam’ın (ılımlı İslam’ın) sacayaklarından biri de, bölgedeki sosyalist ve milliyetçi hareketlere karşı İslamcı örgütleri desteklemek amacıyla, 19 Mayıs 1962 tarihinde Mekke’de kurulan RABITA, resmi adıyla Dünya İslam Birliği örgütüdür.Rabıta’nın finansörü dünyanın en geniş petrol rezervlerine sahip Suud yönetimi, bir diğeri ise Arap-Amerikan petrol şirketi ARAMCO (Arabian-American Oil Company) idi. Yani Amerikan sermayesi de vardı. Bir başka kaynak ise Suudlu petrol şeyhlerinin zekatları...El Kaide, IŞİD gibi örgütler gerçekte, daha İslam’ın ilk yüzyılından itibaren ortaya çıkmış bir sapkın yolun bugünkü uzantısıdır. Emevilerin dini ile Haricilerin terörizmini birleştirirseniz El Kaide, IŞİD anla­yışına uzanırsınız. Bu çizgide İslam, artık insanlara erdem kurallarını aşılayan ve barışa ulaştıran bir din olmaktan çıkar; muhterislerin, dar kafalı yobazların tatmin ideolojisi durumuna düşer, düşmüştür. İşte El Kaide, IŞİD çizgisinin arkasındaki anlam da budur.Bugün Ortadoğu’daki çatışmaları, Suriye’yi, Irak’ı, hatta Türkiye’de olanları, gündemdeki Anayasa tartışmalarını anlamak için değerli basın şehidi Uğur Mumcu’nun açtığı pencereden bakarak Rabıta’yı anlamak gerekiyor.Uğur Mumcu gazeteciliğinin günümüzdeki ender kişilerinden Hüseyin Hakkı Kahveci, bu kitapla Rabıta üzerinden yaşanan gerçeklere, sürüklenmekte olduğumuz tuzağa dikkat çekiyor.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
Kitapyurdu Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
D&R Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
Idefix Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
BKM Kitap Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
Hepsiburada Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
Nadir Kitap Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
N11 Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
Amazon Türkiye Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta PDF 6.23 MB İndir
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta EPUB 6.96 MB İndir
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta MOBI 5.49 MB İndir
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta ODF 5.86 MB İndir
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta DJVU 7.32 MB İndir
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta RAR 4.76 MB İndir
Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yıllarca bu terör grup ve devletlerini okuyoruz.Ülkemizde kim kimlerle işbirliği yapmış biliyoruz.Öldürülen gazetecileri biliyoruz.Hapse gönderilen asker gazeteci yurttaşları biliyoruz.Köklerini biliyoruz.Sonuç ne vahim.Elde var sıfır…Türk düşmanlarını tanıdık kim olduklarını biliyoruz.Böl parçala yut politikası güden siyonist ve işbilikçikerini biliyoruz.Amaçıda biliyoruz. Neyi bekliyoruz anlamış değilim.Türkleri önce araplaştırdılar sonra siyonizime Uşak ettiler şimdi de emin adımlarlla Irkını elinden alacaklar.Bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz işin ilginç tarafı da hiç sıkılmıyor utanmıyor üç maymunu oynayarak bekliyoruz.


Konuya meraklı olanlar için okunmasını tavsiye edebileceğim bir kitap.


Uğur Mumcu haricinde hiç kimse bu konu üzerinde bir düzgün çalışma yapmamışken cesur kalemden çıkan eser.Laik Cumhuriyeti kuşatan tehlikeler düşünüldüğünde, herkesin okuması gereken önemli bir kitap.


Çok cesur bir kalem, gerçekleri gösteren çok başarılı bir kitap. Her bir satırını irdeleyip okuyun.


cesaretle yazılmış bilgiler. kesinlikle okunmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*