Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Geçmişe Yolculuk

Kategori: Edebiyat Yazar: Stefan Zweig Yayınevi: Tekin Yayınevi

Geçmişe Yolculuk

Tanıtım Bülteni
“Birbirlerine ilk kez bundan dokuz yıl önce rastlamışlardı. O günden sonra da uzaklığı aşamadıkları için bir türlü yakınlaşamamışlardı. Tanrım, ne kadar uzun sürmüştü bu dokuz yıl. Bugüne kadar, bu akşama kadar aradan dört bin gece ve dört bin gün geçmişti!”Savaşın farklı biçimlere ve renklere bürünerek sürekli hayatlarımızı işgal ettiği bir dünyada Stefan Zweig okuru elinden tutuyor ve sıradan insanın bu büyük mekanizma karşısında hissettiklerini tek tek anlatıyor. Kimi zaman acizlik, korku; kimi zamansa kahramanlık, coşku, harekete geçme isteği… Devletler, ordular bizleri bir silahtan, bir sayıdan ibaret görürken; sevenlerimizin bizi kaybetme ihtimali karşısında hissettikleri farklı yaşamlardan, farklı sosyal koşullardan süzülen hikâyelerle ruhumuza nakşediliyor.Böyle zor zamanlarda, başka ihtimallerin önünün giderek kapandığı şartlarda Zweig’ın büyük savaşların karşısına koyduğu sıradan ve bir o kadar büyük duygular insan ruhunda açılan yaraları sarıp sarmalıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Geçmişe Yolculuk PDF 6.23 MB İndir
Geçmişe Yolculuk EPUB 6.96 MB İndir
Geçmişe Yolculuk MOBI 5.49 MB İndir
Geçmişe Yolculuk ODF 5.86 MB İndir
Geçmişe Yolculuk DJVU 7.32 MB İndir
Geçmişe Yolculuk RAR 4.76 MB İndir
Geçmişe Yolculuk ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Geçmişe Yolculuk PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Okumak için sabısızlanıyorum


Stefan Zweig 6 güzel hikayesinin olduğu kitap, kitabı severek okuyup bitirdim. Özellikle Unutulmayacak İnsan çok hoştu. Diğerleri de güzel gerçekten Zweig’i tanıyanların kaçırmaması gereken bir kitap kesinlikle..


Stefan Zweig’in en iyi kitaplarından biri bence. Kurgu ve anlatım hem sade hem merak uyandırıcı çok etkileyici bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*