Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İnsan Halleri

Kategori: Psikoloji Yazar: Gülcan Özer Yayınevi: Doğan Kitap

İnsan Halleri

Tanıtım Bülteni
İçinde çocukluğu ve yaşlılığı beraber barındıran; ergenlik, kişilik, hatta cinsellikle tatlandırılmış bir kitap nasıl okunur? Misal, çocuğu olan çocukluğu, ergeni olan ergenliği okuyup geçsin mi, yoksa bu mevzular birbiriyle muhabbet halinde midir? Bildiğimiz şudur: Çocukluğun ve ergenliğin kişiliğe damga vuruşu, kişiliği anlamak için çocukluğumuzun karanlık sularında dolaşmanın lüzumlu oluşu, ergenliğin kazasız belasız atlatılmasının önemi, kendine güven denen asırlık meselenin sahiden mesele oluşu, nasıl seviştiğimiz yahut sevişemediğimiz, kendi muhtemel yaşlılığımız, yaşlanmakta olan ana babalarımız, nasıl yaşadığımız, kim olduğumuz, nereye ve ne şekil evrileceğimiz zor zanaat ömürlük hikâye... Biz dilimiz döndüğünce anlattık. İnsan halleri bunlar, birbirinden ayrılmaz; malum, hayat geriye doğru okunur, ileriye doğru yaşanır...Yolunuz açık olsun!Terapi İstanbul
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İnsan Halleri PDF 6.23 MB İndir
İnsan Halleri EPUB 6.96 MB İndir
İnsan Halleri MOBI 5.49 MB İndir
İnsan Halleri ODF 5.86 MB İndir
İnsan Halleri DJVU 7.32 MB İndir
İnsan Halleri RAR 4.76 MB İndir
İnsan Halleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gülcan Hanım’ı okumakta, takip etmekte geç kaldığım için üzgünüm. Tekrar tekrar okunacak, her okunduğunda güzel farkındalıklar bırakacak bir kitap.


İnsan olarak hallerimizi Gülcan hocam çok net bir şekilde anlatmış


Keyifli, sahici, akıcı… İnsanı anlatan, okurlarına yeni pencereler açabilen bir kitap.


Kitap birden fazla uzman tarafından yazılmış. Uzmanların kendi yaşamlarından ve duygularından örnekler vermesi de ayrıca güzel olmuş. Arada dönüp bakmak için el altında olması bir kitap.


Kitap, uzmanların çalışma alanlarına göre gruplanmış. Çocukluk, Ergenlik, Yaşlılık vb.. Çok detaylı olmasa da hayatın kesitlerine ait bilgiler yol gösterici olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*