Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Oyunun Ustası

Kategori: Edebiyat Yazar: Sidney Sheldon Yayınevi: Remzi Kitabevi

Oyunun Ustası

  • çevirmen: Enver Günsel
  • Yayın Tarihi: 15.12.2000
  • Orijinal Adi: Master of the Game
  • ISBN: 9789751407795
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 471
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Soru işaretleriyle dolu gizemli bir geçmişe sahip olan Kate Blackwell, dünyanın en zengin ve en güçlü kadınlarından biridir.
Doksanıncı yaş günü için yapılan görkemli kutlamada, ülkede mutlak gücü temsil eden herkes yanındadır. Yüksek Mahkeme başkanı şerefe kadeh kaldırmış, Beyaz Saray kutlama telgrafı yollamıştır.
Oysa o gece Kate için sadece geçmişten gelen hayaletler vardır. Geride kalmış dostların ve düşmanların, şantaj, aldatmaca ve cinayetle örülmüş bir hayatın hayaletleri... Hırs üzerine inşa edilmiş bir imparatorluğun hayaletleri...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Oyunun Ustası PDF 19.55 MB İndir
Oyunun Ustası EPUB 21.85 MB İndir
Oyunun Ustası MOBI 17.25 MB İndir
Oyunun Ustası ODF 18.40 MB İndir
Oyunun Ustası DJVU 23.00 MB İndir
Oyunun Ustası RAR 14.95 MB İndir
Oyunun Ustası ZIP 13.80 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitabıda en az diğerleri kadar büyüleyici.Tavsiyem diğer kitaplarını da okumanız.Özellikle hiçbir şey sonsuz değildir kitabı tam bir yaz kitabı.Sahaflardan tek tek tüm kitaplarını bulup aldım…


yazarın okuduğum ilk kitab, dili sert olmasına ,benim alışkın oldığım türde bir roman olmamasına rağmen gerek hikayesi gerek karketerleriyle etkiliyeci.ve beğendiğim bir kitap oldu..afrikadaki yerli halka yapılan zulmu,dağdan gelip bağdakini kovmanın merhametsizliğini göz önüne sermesi ve batının zulumunu ve açgözlülüğünü ve günümüze kadar gelen acı gerçekleri göz önüne seren .ibretlik bulduğum bir kitap..


bir sahafın tavsiyesi üzerrine aldığım bir kitap. bir ara herşey o kadar çabuk olup bitiyoduki acaba bu kitap neden bu kadar kalın diye düşünmedim değil ama bence önemli karakterler kitabın son bölümlerine doğru çıkmış.tahliller çok güzel ve bitirdikten sonra acaba böyle insanlar var mı diye düşündürtüyo ve gerçekten insan ürküyo birazcık..ben beğendim ve herkese tavsiye edebileceğim bir kitap.


sidney sheldon roman konusunda usta bir yazar..çok heyecanla okuyacaksınız…


Kütüphaneden aldığım bir kitaptı ve yazarın başka bir kitabını da okumamıştım.Ama bir annenin kurdukları bir şirket uğruna, o şirketin devamlılığı için neler yapabildiği öyle sürükleyici bir dilde anlatılmış ki elimden bırakamadım.Kesinlikle diğer kitaplarını da okuyacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*