Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Siyahın Buruk Tebessümü

Kategori: Edebiyat Yazar: Zeynep Sey Yayınevi: Ephesus Yayınları

Siyahın Buruk Tebessümü

Tanıtım Bülteni
Türkiye'nin en genç ve ünlü yazarı Ezgi Çora, geçirdiği trafik kazası sonrasında yaklaşık altı ay boyunca komada kalır. Uyandığında son üç yılına dair hiçbir şey hatırlamıyordur ve zihninde kendi sesi dışında başka iki ses daha konuşmaktadır. Anılarını hatırlamaya ve aynı zamanda da gerçek benliğini bulmaya çalışan Ezgi'nin, zihnindeki diğer iki ses ile birlikte birçok zorluğa göğüs germesi gerekecektir. Gel. Gel ve kurtar beni. Sesini, yüzünü, kokunu hatırlamasam da gel artık. Seni istemediğimi haykırsam da sen gel ve kurtar beni; çünkü biliyorsun, sen dışında kimse kurtaramaz artık beni. Kurtarılmak için çırpındığımın, kaybolmuş ruhumu bulabilmek için türlü türlü oyunlar oynadığımın, tanıştığım her yeni insanın beni daha da dibe doğru çekişinin ve ölüme her an biraz daha yaklaşmamın hikâyesi bu. Benim hikâyem…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Siyahın Buruk Tebessümü PDF 6.23 MB İndir
Siyahın Buruk Tebessümü EPUB 6.96 MB İndir
Siyahın Buruk Tebessümü MOBI 5.49 MB İndir
Siyahın Buruk Tebessümü ODF 5.86 MB İndir
Siyahın Buruk Tebessümü DJVU 7.32 MB İndir
Siyahın Buruk Tebessümü RAR 4.76 MB İndir
Siyahın Buruk Tebessümü ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


KIZIM SEVEREK OKUDU… ZATEN WATTPAD EN SEVDİĞİ …


Gençlere hitap eden bir kitap… Yazar da oldukça genç… Bir kitaptan edebi bir mükemmellik bekleyenlerden ziyade, güzel vakit geçirmek isteyen gençler için istediğini başarmış bir kitap olduğunu düşünüyorum. Özellikle Wattpad Kitapları dönemi başladığından beri, gençlerin bir kısmının bu tür kitaplara yöneldiğini ve zevkle okuduklarını görüyoruz. Bu da; gençlerin kitap okuma alışkanlığı üzerinde ciddi anlamda olumlu etkilere neden oluyor diye düşünüyorum. Kitap benim yaşım ve önceden okuduğum kitapların verdiği etki nedeniyle bana çok fazla hitap etmedi. Ancak sonrasında; lise öğrencisi olan kuzenime verdiğimde, onun çok beğendiği ve zevkle okuduğu bir kitap oldu.


kitapyurdu.com’a hizmetlerinden dolayı teşekkürler. bu kitabın ismini gerçekten ilginç bumuş ve almaya karar vermiştim. çok etkilemedi ama başladıgım kitabı bitirme huyum var. o yüzden bitirdim.


15 yaş altı çocukların zaman öldürmesi için iyi bir kitap olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*