Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İşim ve Ben

Kategori: Diğer Yazar: Yıldız Hacıevliyagil Yayınevi: Remzi Kitabevi

İşim ve Ben

Tanıtım Bülteni
İçimize sinen bir mesleği seçmek için nelerin farkında olmalıyız? Dört yıl önce üniversiteye girerken meslek tercihini sizin istediğiniz “iyi” bir bölümden yana yapmış olan çocuğunuzdan şöyle bir mektup aldığınızı hayal edin: “Dört yıldır yaşadığımı hissetmiyorum. Neyle uğraşıyorum bilmiyorum. Sevmek istiyorum sevemiyorum… Mezun olduktan sonra eğitimini aldığım meslekte çalışmak istemiyorum. Hangi işi yapmak istediğimi ise bilmiyorum. Hiçbir duygum net değil, içerisi karmakarışık…” Böyle bir mektup alan her anne-babanın içi acır. Çocuklarımızın “iyi” bir mesleğe sahip olmasını isteriz ama mutlu olmalarını da isteriz.• Gelecekte “keşke” dememek için, gençler meslek seçim sürecinde nelerin farkında olsun?• Bu seçimde gençleri yönlendiren anneler-babalar, rehber öğretmenler nelerin farkında olsun?• Mesleğinden ya da işinden memnun olmayıp, değiştirmek isteyenler nelerin farkında olsun?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İşim ve Ben PDF 6.23 MB İndir
İşim ve Ben EPUB 6.96 MB İndir
İşim ve Ben MOBI 5.49 MB İndir
İşim ve Ben ODF 5.86 MB İndir
İşim ve Ben DJVU 7.32 MB İndir
İşim ve Ben RAR 4.76 MB İndir
İşim ve Ben ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tam anlamıyla rehber bir kitap. Arkasında çok ciddi bir çalışma, emek ve hepsinden öte yaşanmışlıklardan doğan bir kitap. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.


Eşime hediye almıştım, kısa sürede bitirdi ve hoşuna gitti.


Kitabın kapağı çok başarılı, umut ediyorum içeriği de yorumlarda yazıldığı gibi başarılıdır.


Meslek seçimi için okunacak en doğal ve samimi kitap bence, ayrıca ben de bir psikoloğum ve uzmanlığını istediğim alanı 28 yaşında karar verebildim, hayat buz hokeyi zemini gibi kaygandır.


Üniversiteden mezun oldum güzel bir bölümüm var fakat o alanda çalışmak istemiyorum. Bir mentora çok ihtiyacım varken keşfettim bu kitabı Doğan beyin onerisiydi aslında Ve çok etkilendim Hatta kitabın sonunda mail adresi var Oraya da kitap bitince mail attım Yıldız Hanım geri dönüş sağladı İnanılmaz güzel bir andı benim için Kesinlikle size de tavsiye ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*